Haverkate wint biljarttoernooi Buddy’s

Roy Haverkate heeft vanavond het kerst-biljarttoernooi bij café Buddy’s gewonnen. In de finale van het meerdaagse biljarttoernooi moest Ronald Feringa zijn meerdere erkennen in Haverkate. Roy Haverkate rekende in de halve eindstrijd al af met Sander Haverkate. In de andere halve finale was Feringa te sterk voor Rudie Vrielink. Bij De Tapperij was Harry Lammertink de sterkste. Hij won in de finale van kroegbaas Gerrit van Ginkel. Bij De Ster was het kersttoernooi een prooi voor Wim Meerman.

buddysbiljart

Vlnr: Rudie Vrielink, Sander Haverkate, Roy Haverkate en Ronald Feringa.

Gerelateerde berichten

  • Bouwe beste biljarter Buddy’s31 december 2017 Bouwe beste biljarter Buddy’s Ook bij Café de Buddy's wordt aan het einde van het jaar gestreden op het groene laken. Dit jaar ging de titel van het prestigieuze toernooi naar Bouwe Ardesch. Hij versloeg in de […]
  • Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal3 januari 2016 Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal Marcel Mengerink heeft het biljarttoernooi bij café Buddy`s gewonnen. Hij ging er na een sportieve strijd, die eind december begon vanmiddag in de finale met de beker vandoor. Rudy […]
  • Overbeek wint biljarttoernooi bij Buddy’s6 januari 2019 Overbeek wint biljarttoernooi bij Buddy’s Naast het prestigieuze darttoernooi wordt er in deze periode van het jaar ook altijd op het groene laken gestreden bij Café de Buddy's. De titel van het biljarttoernooi André Overbeek de […]
  • Ook Buddy`s 5 biljartkampioen27 maart 2015 Ook Buddy`s 5 biljartkampioen Een goede week voor de biljarters van café Buddy`s. Nadat eerder deze week Buddy`s 3 kampioen werd was het gisteravond de beurt aan het 5e om de titel binnen te halen.  Met succes, slechts […]
  • 210330_Biljart31 maart 2012 Goors duo organiseert biljartstrijd Hof De Gorenaren Harry Lammertink en Willem ten Donkelaar hebben de spreekwoordelijke handschoen opgepakt voor een biljartkampioenschap van de Hof van Twente. In de eerste editie zullen 32 […]