Twentse Mammoet uit de lucht gehaald

Agentschap Telecom heeft vanmiddag een Goorse piraat uit de lucht gehaald. Achter de knoppen zat in 18-jarige Gorenaar, die door de dienstdoende piratenvangers een boete heeft gekregen. De piraat, beter bekend als Twentse Mammoet, is voor de eerste keer gesnapt door het Agentschap, dat aangegeven heeft dat zij strenger gaat controleren. Tijdens de inval vanmiddag op de Meerdam is de stuurzender in beslag genomen.

Gerelateerde berichten

  • Tentoonstelling 750 jaar Goor10 mei 2013 Tentoonstelling 750 jaar Goor De viering van het feit dat Goor 750 jaar geleden stadsrechten kreeg komt rap dichterbij. In de komende weken wordt het centrum versierd en zullen ook de buurten beginnen met de […]
  • Hoorzitting over nieuwe Lidl gaat wel door23 mei 2017 Hoorzitting over nieuwe Lidl gaat wel door Ondanks een klemmend verzoek van buurtbewoners en ondernemersvereniging Goor Collectief gaat de hoorzitting rondom de eventuele bouw van een nieuwe Lidl-supermarkt in de Kerkstraat toch […]
  • Noodweer bovenal prachtig3 januari 2014 Noodweer bovenal prachtig Het noodweer was in een mum voorbij en grote schade lijkt ook achterwege te zijn gebleven. Maar Goor werd rond de klok van 18.30 uur wel degelijk even opgeschrikt door hevige stortregens […]
  • Franky Carricane neemt afscheid in stijl10 maart 2015 Franky Carricane neemt afscheid in stijl "Een hossende-, feestende-, swingende en sjansende meute", zo luidt de opsomming van Frans Tibbe, alias Franky Carricane, als hij vol enthousiasme verhaalt over zijn laatste optreden als […]
  • Sint meert zondag aan in Goorse haven11 november 2015 Sint meert zondag aan in Goorse haven Nog vier nachtjes slapen en dan zet Sinterklaas ook weer voet op Goorse bodem. De Goedheiligman zal zondag om 13.30 uur¬†de haven van Goor binnenvaren. Om 13.00 uur begint er al een groot […]