Knallend het jaar uit…

samensilke

Goor steekt vandaag weer massaal vuurwerk af. Elke minuut zijn in ’t Twentse Haagje diverse knallen te horen. Ook Sam (links op de foto) en Silke doen mee aan de oudejaarstraditie. Zij maken de Kerkstraat ‘onveilig’. Naast het afsteken van vuurwerk zijn ook de nodige Goorse jongeren bezig met carbid schieten. Onder het genot van een biertje kijken zij naar de knallende melkbussen. Het meeste siervuurwerk wordt na middernacht ontstoken. Het is in ieder geval duidelijk dat het lang onrustig zal blijven in Goor. 

Gerelateerde berichten

  • Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs20 juli 2022 Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er komen in de diverse categorieën een behoorlijk aantal Goorse instanties, bedrijven en personen in aanmerking voor de Hoffelijkheidsprijs 2022. Zo is in de categorie wonen het […]
  • Hennepkwekerij aan Borghoeksweg: 2 aanhoudingen24 maart 2016 Hennepkwekerij aan Borghoeksweg: 2 aanhoudingen De politie heeft donderdag een hennepkwekerij opgerold aan de Borghoeksweg, zo meldt het plaatselijke korps via hun eigen Facebookpagina. Bij de vondst zijn in totaal 288 hennepplanten […]
  • Goor groeit weer…24 februari 2017 Goor groeit weer… De bevolking van Goor is in het afgelopen jaar toegenomen. Er zijn volgens de officiële cijfers nu 28 inwoners meer in het Twentse Haagje dan aan het begin van vorig jaar. Het inwonertal […]
  • Start ’t Kruispunt een succes7 juni 2011 Start ’t Kruispunt een succes Dagontmoeting 't Kruispunt, dat in mei haar deuren opende, is goed ontvangen in Goor. Deze dagvoorziening is bedoeld voor ouderen die niet deelnemen aan het arbeidsproces, waarbij sociaal […]
  • Onderzoek bij flat Heraklesstraat26 januari 2012 Onderzoek bij flat Heraklesstraat De politie heeft donderdagmiddag een buurtonderzoek in de Heraklesstraat in Hengelo uitgevoerd. Rechercheurs hopen bij de flat van buurtbewoners te horen wat zich maandagmiddag heeft […]