Desi Burgers gezond en wel geboren

Michael Burgers en Hannelore Holterman zijn gisteren de trotse ouders geworden van hun kerngezonde dochter. De nieuwste spruit draagt de naam Desi Burgers.  In uiterste euforie laten de kersverse ouders weten dat het goed gaat met Desi en ook met mama Hannelore. Kortom feest bij de familie Burgers, waar Desi dus voor het gezinsgeluk moet zorgen.

 

Gerelateerde berichten

  • 26 september 2012 Leo de Leede ziet Abraham Afgelopen zondag werd Leo de Leede 50 jaar! Met dit heuglijke feit werd Leo de eerste speler van Twenthe 5 die weet waar Abraham de mosterd haalt. Natuurlijk werd deze mijlpaal op […]
  • Bewoners Tuinhöfke op de Oostenrijkse toer…19 april 2020 Bewoners Tuinhöfke op de Oostenrijkse toer… Een aangename en vooral 'gemütliche' verrassing voor de bewoners van 't Tuinhöfke in de Goorse van Kollaan. Daar was vanmiddag een spontaan optreden van twee leden van de Stadlfreunde met […]
  • Rijkens blijft PvdA-lijst aanvoeren10 november 2009 Rijkens blijft PvdA-lijst aanvoeren Fred Rijkens uit Goor (foto) is opnieuw de nummer 1 op de kieslijst van de lokale PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Als het aan het bestuur van de lokale afdeling […]
  • GFC bouwt buiten het veld (wel) aan de toekomst7 juli 2016 GFC bouwt buiten het veld (wel) aan de toekomst Waar er sportief enige zorgen zijn bij het vlaggenschip van GFC na het vertrek van enkele sterkhouders, wordt er op het complex van de Oudste Goorsche hard gewerkt aan een sterk fundament. […]
  • Luchtballon landt op atletiekbaan16 augustus 2018 Luchtballon landt op atletiekbaan Op de atletiekbaan van AVGoor'75 is vanavond een luchtballon geland. Of het een geplande landing was is niet bekend. Gelukkig voor de atletiekvereniging is de luchtballon wel net naast de […]