iPhone verloren bij De Weverij of Meenweg

Lotte is dinsdagmiddag haar witte iPhone 4S verloren, waarschijnlijk in de buurt van De Weverij of bij de Meenweg langs het kanaal. De eerlijke vinder wordt verzocht contact op te nemen via 0681034720.

Gerelateerde berichten

  • Te Velthuis met Finkers bij Omroep Max17 november 2014 Te Velthuis met Finkers bij Omroep Max Ruut te Velthuis is vanmiddag live te zien en te horen in het programma 'Tijd voor Max' op NPO 2. De directeur van De Reggehof zingt daar met zijn koor In Gregorio een aantal Gregoriaanse […]
  • Lichtbeelden Moormann in de kerk8 maart 2018 Lichtbeelden Moormann in de kerk In de parochiezaal is zondagmiddag een open huis van 14.00 uur tot 16.00 uur. Centraal staat het bedrijf van de familie Theo Moormann. Er worden lichtbeelden getoond over het […]
  • Janssen stopt als preses Goor Collectief9 februari 2010 Janssen stopt als preses Goor Collectief Marcel Janssen stopt als voorzitter van de sectie detail en horeca van Goor Collectief. Hij kan het voorzitterschap niet meer combineren met zijn nieuwe baan als directeur van een Holtens […]
  • wanrooy15 februari 2013 Statenlid zet Wanrooy in het zonnetje Het CDA-Statenlid Yvonne Nijhof heeft Linda Wanrooy donderdag op Valentijnsdag verrast met een bloemetje. Wanrooy is al 28 jaar vrijwilligster bij het Rode Kruis in Goor, waar ze een […]
  • Heinhuis weer finaliste in ’s werelds grootste fotowedstrijd1 augustus 2017 Heinhuis weer finaliste in ’s werelds grootste fotowedstrijd De Goorse fotografe Trui Heinhuis is er weer in geslaagd om zich te voegen bij de finalisten van de grootste fotowedstrijd ter wereld 'International Garden Photographer of the Year', […]