Slica sleutel gevonden bij het station

Op 29 december is bij het station in Goor een Slica (bijgemaakte) huissleutel gevonden. Het gaat om een hoekvormige sleutel zonder sleutelhanger. De eigenaar kan contact opnemen met de vinder via 0547-351593 of via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Tablet-methode Gijmink als blauwdruk7 april 2017 Tablet-methode Gijmink als blauwdruk Als pioniers voor de landelijke toekomst. Zo worden de leerlingen en leraren graag omschreven bij ODS ’t Gijmink. Daar werd deze week namelijk hun nieuwe lesmethode Snappet langs de […]
  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • Bezuinigingen treffen ook kinderen hard27 januari 2011 Bezuinigingen treffen ook kinderen hard Als de gemeente Hof van Twente de bezuinigingen op de muziekschool onverkort doorvoert, is het ook direct gedaan met alle culturele activiteiten voor basisschoolleerlingen in Goor en […]
  • Eierstokken tegen de hartkleppen…5 juni 2018 Eierstokken tegen de hartkleppen… Ik heb een bloedhekel aan autoriteit. Vandaar ook de anarchie-tattoo op mijn bovenarm. 'Geen slaven en geen meesters', dat loopt als een rode draad door mijn leven. Wie en waarom zal […]
  • Behoefte aan woonwagen-standplaatsen in Goor29 mei 2019 Behoefte aan woonwagen-standplaatsen in Goor Er is behoefte aan nieuwe woonwagen-standplaatsen in Goor. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente Hof van Twente. Na gesprekken met negen gezinnen, die op dit moment in een woonhuis […]