vierdaagse

Herman ook van deze kant proficiat. Henrie,Willemien en Ronnie

Gerelateerde berichten

  • Zussen in Zuid-Afrika voor leeuwenproject27 februari 2013 Zussen in Zuid-Afrika voor leeuwenproject Waar de rest van de Goorse bevolking het winterse weer inmiddels beu is, steken de zussen Nicolle en Erica Oude Meijers zich weer in zomerse kleding. Zij verblijven op dit moment in […]
  • Poeier Damveld zet Hector op koers13 februari 2011 Poeier Damveld zet Hector op koers Thijmen Damveld was de grote man vanmiddag bij sv Hector. De groen-witten wonnen de uitwedstrijd tegen De Lutte met 0-2 en Damveld baarde opzien met een fantastische poeier in de beginfase […]
  • Reis naar Porto voor Leon19 november 2018 Reis naar Porto voor Leon Ze waren dit weekend even de meest besproken zusjes in het Twentse Haagje. Leon en May Weerkamp. Het ondernemersduo van EetcafĂ© De Ster stond even in de schijnwerpers als winnaar van de […]
  • Sleutelbos gevonden langs het kanaal2 november 2015 Sleutelbos gevonden langs het kanaal Langs het kanaal, tussen de Diepenheimseweg en de Eternit, is een sleutelbos gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 0547-274173.
  • Examens: 75 muzikanten geslaagd14 april 2014 Examens: 75 muzikanten geslaagd 75 kandidaten van de Muziekschool Hof van Twente hebben deze week hun praktijkexamen met succes afgelegd. De leerlingen deden examens in verschillende niveaus, namelijk van A (het laagste […]