Lize Burgers vanmorgen geboren

Lize Burgers is vanochtend om 7:46 uur geboren. Ze weegt 3470 gram en is 52 cm lang. Net als haar trotse ouders, Michael en Hannelore Burgers, en haar zusje Desi maakt ze het uitstekend. De vrienden willen hun via deze weg alvast van harte feliciteren.

jb lize burgers

Gerelateerde berichten

  • Tamboer-maître van weleer30 september 2015 Tamboer-maître van weleer In de koffer met oude prenten uit het rijke verenigingsleven stuitte de redactie van Oald Goor vandaag op een kiek van Jan Slaghuis. Hij vervaardigde deze inmiddels digitale foto van […]
  • Zomergroeten uit…9 augustus 2012 Zomergroeten uit… De Goorse bevolking trekt er ook dit jaar weer massaal op uit. Op de social media duiken foto's op uit Spanje, Italië, Frankrijk, Griekenland, Duitsland, Turkije of ons eigen vaderland. […]
  • Twenthe naar finale Tukker Cup na winst op beloften Excelsior ’3124 april 2018 Twenthe naar finale Tukker Cup na winst op beloften Excelsior ’31 Twenthe trof vanavond Jong Excelsior '31 in de halve finale van de Tukker Cup. Het duel werd gespeeld op het veld van WVV '34 in Hengevelde. De eerste kansen waren voor Twenthe, maar […]
  • Winkeldieven uit Georgië krijgen rood5 november 2010 Winkeldieven uit Georgië krijgen rood De winkeldieven uit Georgië die de laatste maanden diverse keren hebben toegeslagen in ons stadshart mogen twee jaar lang niet meer in veertig winkels in Goor komen. De twee mannen liepen […]
  • Fietsen in de aanbieding bij Hofkerk30 juni 2011 Fietsen in de aanbieding bij Hofkerk Hoewel er veel bezoekers van deze site op zoek zijn naar hun fiets, zijn er ook mensen in Goor die fietsen in de aanbieding hebben. Zo kregen we een mail van de beheerder van de Hofkerk, […]