Zoektocht naar Griekse hond Boulouka

In de omgeving van Goor is de stichting Dog Rescue op zoek naar de Griekse hond Boulouka. De hond is net terug in Nederland, nadat hij een jaar in een opvang op Kreta heeft gezeten. Tijdens een wandeling op 23 december is ze in ’s Heerenberg ontsnapt. Op 2 januari is de hond vervolgens gesignaleerd in Groenlo. En vanochtend onder aan de brug in Goor. Hebt u wat gezien? Bel dan met 0342-842816 of 06-41982802.

Gerelateerde berichten

  • bloembak12 september 2012 Mysterieuze bloembak in berm Goor Een der trouwe bezoekers van onze site vroeg zich af waar de bloembak (foto) aan de rand van Goor voor bedoeld is. Robert van der Reest mailde ons met het verzoek om dit via de site te […]
  • CDA heeft vragen over diefstal25 september 2010 CDA heeft vragen over diefstal De CDA-fractie in de gemeente Hof van Twente heeft vandaag schriftelijke vragen gesteld aan  burgemeester Kok over de toename van het aantal winkeldiefstallen in het centrum van Goor. […]
  • Zomers weekje bij De Wedde13 augustus 2017 Zomers weekje bij De Wedde Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staat ook deze zomerse week weer diverse activiteiten op het programma. Morgen staat het schaken op de rol, […]
  • Wie zijn dit ? (4)21 juli 2008 Wie zijn dit ? (4) In onze zoektocht op de sectie 'Oald Goor' wederom de vraag wie is wie ? Dit keer drie mensen in het Goorse centrum op foto's die waarschijnlijk net na de oorlog genomen zijn: Een […]
  • sanderoverveld2 juni 2013 Goor geschokt door overlijden Sander Er is in heel Goor geschokt gereageerd op het overlijden van de jonge Gorenaar Sander Overveld. Hij werd afgelopen donderdag abrubt uit het leven gerukt. De 21-jarige Overveld was een […]