Marnix Groothuis viert 18e verjaardag

Eindelijk is het zover, vandaag viert Marnix zijn 18e verjaardag en kan hij zijn kado uitpakken. Zijn rijbewijs heeft hij al een tijdje op zak, na een periode van oefenen onder begeleiding mag hij nu alleen de weg op. Zijn vrienden wensen hem daarbij veel succes en feliciteren hem alvast van harte.

jb marnix groothuis18

Gerelateerde berichten

  • Extra raadsvergadering over varkenscluster21 februari 2011 Extra raadsvergadering over varkenscluster Er komt een extra raadsvergadering over het varkenscluster in het buitengebied van Markelo. De Goorse PvdA-fractievoorzitter Rijkens heeft hiertoe het initiatief genomen en wordt gesteund […]
  • 121004_Muziekwinkel16 oktober 2012 Grote muziekzaak in ex-bruidshuis Muzikaal geweld in de Grotestraat. In het pand waar tot voor kort bruidsmodezaak Roka gevestigd was, opent over een maand 'Majun and Pawn Music and Art Store'. Dit is de naam van een […]
  • Tafeltennistopper eindigt onbeslist8 april 2011 Tafeltennistopper eindigt onbeslist Het eerste team van Olympia heeft donderdagavond nagelaten De Veluwe 4 op achterstand te zetten. De strijd in de eerste klasse tussen de nummer een en twee eindigde zonder winnaar, 5-5. […]
  • Herder Sally vermist (update)29 maart 2016 Herder Sally vermist (update) Sally is vermist. De herder (kruising Turkse) werd gisteren voor het laatst gesignaleerd in de omgeving van de schaatsbaan. Sally┬áis volgens haar baasjes erg bang/schuw voor mensen. Neem […]
  • Reef Hout failliet26 september 2012 Reef Hout failliet Reef Hout is woensdag door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. Het Goorse bedrijf had vrijdag surseance van betaling aangevraagd, maar een faillissement bleek onvermijdelijk. De 45 […]