Hoedenplank gevonden op Julianaplein

Zaterdagavond is op het Julianaplein een hoedenplank gevonden, die tijdens het vervoer van goederen uit een auto is gevallen. Het gaat vermoedelijk om een donkerrode Ranult Kangoo die, met openstaande achterklep, vanuit de Hengevelderstraat de Iependijk inreed. Ter hoogte van het zebrapad is de hoedenplank uit de auto gevallen. Dianne Stoelhorst heeft de hoedenplank meegenomen, de eigenaar kan contact opnemen via telefoonnummer 0547-271358 of 06-51006678.

Gerelateerde berichten

  • Geplaagd Twenthe op zoek naar vertrouwen (1)1 september 2010 Geplaagd Twenthe op zoek naar vertrouwen (1) De voorbereiding van de Goorse voetbalclubs zit erop. Resultaten uit de oefenwedstrijden en bekerwedstrijden tellen niet. Winst in de seizoensouverture is nu het enige doel. GFC en Hector […]
  • goudenpodiumkaart30 november 2011 Gouden Podiumkaart voor Ottink Angelique Ottink heeft afgelopen vrijdag een Gouden Podiumkaart ter waarde van 75 euro gewonnen bij De Reggehof. Onder haar stoel zat voor de voorstelling 'Noorderzon' van Schudden een […]
  • Diverse Schoolfeestversieringen ontvreemd25 juni 2012 Diverse Schoolfeestversieringen ontvreemd Ook dit jaar zijn weer een aantal fanatieke verzamelaars actief geweest met andermans spullen. Zo zijn bij de huisnummers 92 t/m 106 aan de Scherpenzeelseweg de vlaggen met onze nationale […]
  • Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 201411 januari 2015 Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 2014 Bart Wiegerinck is Ondernemer van het Jaar 2014 geworden. De goedlachse directeur-eigenaar van het full-service garagebedrijf aan de Kerkstraat werd door de leden van Goor Collectief […]
  • Zwolle-Twenthe 2-0, Diepenheim-GFC 1-1, Hector-Emos 1-429 oktober 2017 Zwolle-Twenthe 2-0, Diepenheim-GFC 1-1, Hector-Emos 1-4 De eindstanden van de Goorse voetbalclubs in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00: SV Zwolle - vv Twenthe 2-0 4B 14.00: vv Diepenheim - GFC 1-1 (doelpunt GFC: Tim Wassink) 4B […]