Sleutelbos gevonden in de Irisstraat

Vrijdagavond is een sleutelbos, met daaraan twee sleutels, gevonden in de Irisstraat. Een sleutel is zwart met blauw en aan de sleutels zit een blauw label. De eigenaar kan contact opnemen via telefoonnummer 06-15054210.

Gerelateerde berichten

  • Franky Carricane neemt afscheid in stijl10 maart 2015 Franky Carricane neemt afscheid in stijl "Een hossende-, feestende-, swingende en sjansende meute", zo luidt de opsomming van Frans Tibbe, alias Franky Carricane, als hij vol enthousiasme verhaalt over zijn laatste optreden als […]
  • Nog veel meer auto’s aangepakt aan de Bleekstraat22 december 2012 Nog veel meer auto’s aangepakt aan de Bleekstraat De incidenten met auto’s aan de Bleekstraat stapelen zich op. De mailbox van Goorsnieuws stroomt vol met incidenten van de autovandaal. Het lijkt erop zelfs op dat dit bijna geen […]
  • Duizendpoot Geert Endeman 50 jaar9 september 2015 Duizendpoot Geert Endeman 50 jaar Hij is een duizendpoot en altijd in voor een feestje. In zijn loopbaan als artiest stond hij geregeld op feestjes en partijen. Vandaag staat hij opnieuw in de schijnwerpers, maar dan om […]
  • 50 euro voor gouden tip11 december 2009 50 euro voor gouden tip Op de redactie kwam een mail binnen van Ronnie Slaghuis. Hij zag vanmiddag dat zijn auto op parkeerplaats van de oude C1000 achter De Ster, flink was beschadigd en hij is op zoek naar de […]
  • Opnieuw fietsendiefstal op station9 februari 2010 Opnieuw fietsendiefstal op station En opnieuw is er een fiets ontvreemd op het station in Goor. Nadat een tijd geleden al meerdere fietsen werden gestolen, is vandaag ook een nieuwe Gazelle Chamonix (foto) ontnomen van de […]