Reiners start met nieuwe cursus hiphop

Komende maandag begint bij Dancemasters Reiners een nieuwe cursus hiphop-steetdance. In tien weken worden bij zowel beginners als gevorderden de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Het gaat om pure hiphop, dus zonder invloeden van jazz. Iedereen is welkom een gratis proefles mee te doen. Voor kinderen van 10 tot 14 jaar begint de les om 19.00 uur. Vanaf 20.00 uur is een ieder die 14 jaar of ouder is aan de beurt. Kijk voor meer informatie op de website.

hiphopstreetdance

Gerelateerde berichten

  • froome6 juli 2013 Derking grijpt zege in eerste bergetappe Jarno Derking heeft vandaag de dagprijs gewonnen in de Goorse Tourpoule. Het peloton ging voor het eerste de Pyreneeën in en dat zorgde voor flinke verschillen in het klassement. Derking […]
  • Van’t Hek uitverkocht, Egbers komt niet28 september 2011 Van’t Hek uitverkocht, Egbers komt niet De Goorse theaterliefhebbers zullen de komende weken hun vingers aflikken in de Reggehof. Onder meer cabaretier Youp van ‘t Hek (foto) oefent voor z’n oudejaarsconference in de Goorse […]
  • En wel hierom…..18 april 2009 En wel hierom….. Een oproep aan alle Gorenaren in wiens omgeving nieuwe bouwwerken dreigen te verrijzen. Teken per definitie bezwaar aan als gevreesd wordt voor waardevermindering van de woning, gebrek aan […]
  • Brutale brandstofroof in de Bleekstraat1 februari 2012 Brutale brandstofroof in de Bleekstraat Het stelen van fietsen en brommers is een bekend fenomeen in Goor. Maar sinds deze week hebben we ook een aantal brandstof-bandieten. Afgelopen dinsdag werd de inhoud van de tank van de […]
  • Zwarte Gazelle-fiets vermist13 juli 2016 Zwarte Gazelle-fiets vermist Een Goorse is op zoek naar haar zwarte fiets. Het gaat om een fiets van het merk Gazelle, type Esprit. De fiets is voorzien van fietstassen, met daarin sportschoenen en steunzolen. Kunt u […]