Witte nummerplaat gevonden in Goor

Martin Hagenouw heeft een witte nummerplaat gevonden in Goor met kenteken 39-ZD-NR. Hij is op zoek naar de eigenaar van de nummerplaat, die waarschijnlijk in een Hyundai Tucson rijdt. De eigenaar kan contact opnemen via telefoonnummer 06-48504115.

Gerelateerde berichten

  • Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers28 december 2016 Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers Wie met goede voornemens aan het nieuwe jaar wil beginnen kan komende week direct de daad bij het woord voegen. Op 2 januari wordt de inschrijving namelijk geopend van de door […]
  • Hector en GFC winnen niet in oefenduel29 januari 2012 Hector en GFC winnen niet in oefenduel GFC heeft zondag de eerste nederlaag van 2012 geleden. De ploeg van trainer Iwan Bult ging met 5-2 onderuit tegen Neede. Lang kon GFC gelijke tred houden met de derdeklasser, maar in het […]
  • Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start14 oktober 2019 Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start Tickets voor de Goorse Grote Kerstrevue zijn vanaf vandaag te koop bij Caf√© De Ster en Primera De Bandijk. De Revue is op de vrijdagen en zaterdagen 13,14,20 en 21 december in de […]
  • Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand8 juni 2018 Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand Het is al jaren een vertrouwd gezicht in de fysiotherapiepraktijk aan de Herman Heijermanstraat en er zijn weinig Gorenaren die nooit door hem onder handen zijn genomen. Lex Schreuder […]
  • Johan Keuzink viert 65ste verjaardag28 januari 2016 Johan Keuzink viert 65ste verjaardag Johan Keuzink wordt 65!¬†Johan werkt al vanaf het moment dat de eerste schop in de grond ging op kinderboerderij het Kukelnest. Johan is stapelgek op de dieren en heeft zijn eigen […]