Robert v.Regteren verricht heldendaad

Zoals op Goorsnieuws was te lezen moest de brandweer tijdens de jaarwisseling meerdere malen in actie komen. Een van die branden was in de Costerstraat. Achteraf blijkt dat die brand al was geblust door Robert van Regteren. Op het moment dat de brand uitbrak was hij bij zijn ouders aan de Bellamystraat, waar hij de vlammen boven de garage uit zag komen. Hij bedacht zich geen moment en rende het speelveld over, nam de inmiddels uitgerolde tuinslang van een van de bewoners over en bluste zo in zijn eentje de brand. Hierdoor kon de brandweer zich bij aankomst beperken tot het sein ‘brand meester’ te geven.

Gerelateerde berichten

  • TSM maakt rentree in de Tent tijdens Schoolfeest16 januari 2019 TSM maakt rentree in de Tent tijdens Schoolfeest Een vreugdedans bij de krasse Schoolfeestadepten. De band TSM maakt namelijk na vijfentwintig jaar weer haar comeback in de Tent. Op woensdagmiddag, tijdens de Seniorenmiddag, zullen de […]
  • anneketemmink10 april 2012 Anneke Temmink 50 jaar lid van KNA Anneke Temmink heeft op 1 april haar gouden jubileum bereikt bij accordeonvereniging Kunst Na Arbeid. Vorige week zondag ging een delegatie van de Goorse vereniging naar Diepenheim om […]
  • Alleen Hector in actie op Tweede Paasdag8 april 2012 Alleen Hector in actie op Tweede Paasdag Het is morgen rustig op de Goorse voetbalvelden, althans in de hogere klassen. Alleen het eerste elftal van Hector komt op Tweede Paasdag in actie. De groen-witten gaan op bezoek bij KOSC. […]
  • Paardenmarkt naar de Spoorstraat12 september 2020 Paardenmarkt naar de Spoorstraat De Goorse Paardenmarkt gaat verhuizen naar de Spoorstraat en dee parkeerplaats achter cafĂ© De Ster. Dat is de uitkomst van diverse gesprekken tussen de gemeente Hof van Twente, Dieren […]
  • Theo Kosters wint Zandstuve Bosloop13 januari 2014 Theo Kosters wint Zandstuve Bosloop Theo Kosters heeft afgelopen weekend de Zandstuve Bosloop gewonnen in de categorie 60+. De Goorse atleet klokte op de vijf kilometer een tijd van 25.03 minuten. Kosters sprak na afloop van […]