Jasmijn feliciteert ‘Grote’ Opa Geert

Vandaag bereikt Gerrit Warris de 60 jarige leeftijd. Zijn kleindochter Jasmijn die, vanwege hun grote vrienschap Geert steevast “Grote” Opa noemt, wil hem hierbij van harte feliciteren en zeggen dat ze hem heel erg lief vindt. Ze ziet nu al uit naar het feestje aanstaande zondag, waarbij Grote Opa op een vette knuffel kan rekenen.

jb geert warris60

Gerelateerde berichten

  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • Giftige stoffen treinen door Goor28 januari 2013 Giftige stoffen treinen door Goor De stof die vier keer per week in de nachtelijke uren per trein door Goor raast is Caprolactam. Een goedje dat bij brand ontleedt in uiterst giftige stoffen. De lokale PvdA wil bij monde […]
  • Angelique Lamme in Dubbelportret22 maart 2021 Angelique Lamme in Dubbelportret Directeur-bestuurder van verpleeghuis Huize Herfstzon Angelique Lamme is zondag te gast bij het programma Dubbelportret. Tussen 11.00 en 12.00 uur zal zij verhalen over haar werkzaamheden […]
  • Goorse Tourpoule kent geen dagwinnaar15 juli 2011 Goorse Tourpoule kent geen dagwinnaar Er is geen dagwinnaar van de dertiende etappe in de Goorse Tourpoule. Omdat er drie teams (Bas Pool, Edwin van 't Schip en Jeroen Bebseler) gelijk zijn geëindigd keert de Tourdirectie […]
  • Sleutels achtergebleven bij Sim Design7 november 2012 Sleutels achtergebleven bij Sim Design Bij Sim Design is enige tijd geleden een sleutelbos blijven liggen. De eigenaar kan zich melden in de winkel.