Nog één keer dan…

Het uur u nadert en dat is te merken. De voor- en tegenstanders van het nieuw te bouwen bungalowpark rollen in deze dagen nog eens vurig over elkaar heen. Diverse ingezonden stukken van burgers bereikten onze site en opvallend is dat met name de tegenstanders in deze de pen ter hand nemen. Dinsdag moet de gemeenteraad van de Hof van Twente het finale oordeel vellen en het lijkt erop dat er diverse raadsleden in enorme twijfel de slaap maar moeilijk kunnen vatten in deze periode. Tot aan dinsdagavond vragen u nog één keer, wij weten het is niet voor het eerst maar meningen kunnen veranderen, wat Goor er nu op dit moment van vindt. Landgoed Hof van Twente: Ja of Nee.

 De vorige poll ging over de onthulling dat de overheid maar weinig heeft gedaan om Isra terug te krijgen naar Nederland. Op de vraag wat er nu moet gebeuren was de meerderheid voor direct actie om haar terug te krijgen zonder om te zien (65%). 32% is van mening dat er koppen moeten rollen terwijl slechts 3% zegt dat gedane zaken geen keer nemen.

Gerelateerde berichten

  • Kerstmarkt bij Wawollie25 december 2010 Kerstmarkt bij Wawollie Ook in Goor diverse kerstactiviteiten deze dagen. Zo is het druk bij de verschillende restaurants vandaag en zal ook de katholieke kerk goed bezet zijn voor het kerstconcert van het Goors […]
  • Project CuBaHof feestelijk afgerond30 januari 2019 Project CuBaHof feestelijk afgerond CuBaHof heeft eerder deze week een feestelijke afsluiting voor alle basisscholen van Hof van Twente georgansieerd om het project Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) af te sluiten. In […]
  • Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat18 maart 2017 Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat Een inbraak vanavond in de Goorse Anjerstraat. Daar werden sieraden en goudwerk gestolen uit een woning tussen 19.00 uur en 20.00 uur. De bewoners waren op het moment van de inbraak niet […]
  • Verrassing voor ‘opruimers’ in de Hof20 december 2021 Verrassing voor ‘opruimers’ in de Hof De gemeente Hof van Twente is op zoek naar mensen die anderen een compliment willen geven voor het schoon houden van de openbare ruimte. Dit kan een buurman of buurvrouw zijn die altijd […]
  • Goorse jongeren richten jongerenraad op voor de Hof2 april 2021 Goorse jongeren richten jongerenraad op voor de Hof Op initiatief van de Goorse jongeren Merel Lugtmeier en Mathijs Gelen is een jongerenraad opgericht die de belangen van de jeugd in de hele gemeente Hof van Twente moet gaan behartigen. […]