CIGO weg uit Goor

CIGO Spithoff verdwijnt deze maand uit Goor. Eigenaar Jan Spithoff stopt met de vestiging aan de Grotestraat. Op zaterdag 26 januari sluiten de deuren van de CIGO, dat zich focuste op rookwaren, wenskaarten, zoetwaren, kansspelen, lectuur en electronic value, zoals beltegoed en cadeaukaarten. Spithoff houdt de vestigingen in Nijverdal, Rijssen en Vroomshoop wel open. Wat er met het pand aan de Grotestraat 56 gebeurt, is nog niet duidelijk.

cigo

Gerelateerde berichten

  • nautasteentjes11 juni 2013 Social Sofa’s klaar voor gebruik De laatste steentjes werden symbolisch geplakt door de nieuwe burgemeester Ellen Nauta waarmee de werkzaamheden zijn afgerond. De vijf Social Sofa's zijn klaar en worden op dinsdag 18 […]
  • Stralende dag voor Goorse senioren…3 mei 2018 Stralende dag voor Goorse senioren… Het zonnetje schijnt en het gemoed is uitstekend. Vanmorgen zijn net na negenen 7 bussen met zo'n 300 Goorse senioren vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een busreis met diverse […]
  • Ingrid Kup in radioprogramma E825 februari 2021 Ingrid Kup in radioprogramma E8 De bekende Goorse ex-zangeres Ingrid Kup is morgen de telefonische gast in het radioprogramma E8 Radio op Hofstreek FM. Ingrid Kup werd in 1954 in Goor geboren en werd bekend als de vrouw […]
  • Hanneke te Wierik in Portret26 november 2019 Hanneke te Wierik in Portret Schoonheid, balans en heelheid spelen de hoofdrol in het leven en het werk van Hanneke te Wierik, 60 jaar, geboren en woonachtig in Goor, en te horen in Portret (Hofstreek FM) op zondag 1 […]
  • Witteveen en Ter Doest krijgen regiovervoer in de Hof21 juni 2019 Witteveen en Ter Doest krijgen regiovervoer in de Hof De gemeente Hof van Twente heeft het regiovervoer vanuit de kernen in de Hof gegund aan Taxicentrale Witteveen uit Lemmer en Taxibedrijf Ter Doest uit Hengevelde. Daarmee neemt de […]