Konijn gevonden op de Herikerberg

Twee wandelaars hebben woensdagmorgen een konijn gevonden op de Herikerberg. Ze hebben de voedster (een vrouwtjeskonijn) naar Dier Medisch Centrum Hof van Twente gebracht. Het konijn is waarschijnlijk twee jaar oud en ze is getatoeëerd. De eigenaar kan contact opnemen met Dier Medisch Centrum Hof van Twente, 0547-272740.

Update: De Vlaamse Reus is weer terug bij de eigenaar.

konijnherikerberg1

Gerelateerde berichten

  • Dynamiek MI 5 is kampioen!13 december 2010 Dynamiek MI 5 is kampioen! De meisjes van MI 5 van volleybalvereniging Dynamiek hebben afgelopen zaterdag de kampioensvlag in de top kunnen heisen. Na een eclatante 8-0 overwinning kon het niet meer mis en werden de […]
  • Goorse schaapsherder houdt ‘Wolfair’ in Markelo21 september 2019 Goorse schaapsherder houdt ‘Wolfair’ in Markelo De Goorse schaapsherder Jos Duurland organiseert komende zondag (22 september) een zogenoemde 'Wolfair' op De Borkeld in Markelo. Met zijn stichting Schaapskudde Hof van Twente doet hij […]
  • Live muziek bij De Zon16 april 2010 Live muziek bij De Zon De Goorse sing a song-writer Cem Kekik zijn band spelen vanavond nieuw repertoire bij Grand Café De Zon. Als voorproefje op de theatershow in november zullen Cem en zijn bandleden nieuwe […]
  • Van Zwanenburg opent nieuwe Badhoes12 juli 2018 Van Zwanenburg opent nieuwe Badhoes Het nieuwe hart van 't Tuindorp wordt komende zaterdag geopend met een open huis voor iedere belangstellende en de presentatie van de te verwachten (kinder)activiteiten. Het nieuwe […]
  • Henk Grutterink vandaag ook  50 jaar24 juni 2013 Henk Grutterink vandaag ook 50 jaar Wandelend met zijn trouwe viervoeters trof Henk Grutterink vandaag ook Abraham op zijn pad. De tellerstand deert hem niet, Henk houdt het tempo er in. Namens de familie, vrienden, […]