Portemonnee gevonden in Anjerstraat

Riki ten Dam heeft vandaag een portemonnee gevonden in de Anjerstraat. Het gaat om een groene portemonnee van het merk Kipling. De eigenaar kan contact opnemen via 06-40093310.

Gerelateerde berichten

  • 28-jarige automobilist ramt in beschonken toestand auto en rijdt door12 februari 2017 28-jarige automobilist ramt in beschonken toestand auto en rijdt door Een 28-jarige plaatsgenoot is vanochtend met veel tamtam van zijn bed gelicht, nadat hij even daarvoor een geparkeerde auto had geramd in de Molenstraat. Buurtbewoners rondom de […]
  • Meer misdrijven in Goor en omgeving17 januari 2012 Meer misdrijven in Goor en omgeving Het aantal misdrijven in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is in het afgelopen jaar met 8% toegenomen, Dit blijkt uit cijfers van de Politie Twente. Van alle delicten wordt […]
  • Leren op De Stoevelaar26 februari 2010 Leren op De Stoevelaar Woonzorgcentrum De Stoevelaar opent aanstaande dinsdag in samenwerking met het ROC Twente de leerafdeling. Doordat studenten behoefte hebben aan werken in de praktijk en de werknemers door […]
  • Filmmaand in kader van 75 jaar vrijheid6 januari 2020 Filmmaand in kader van 75 jaar vrijheid In het kader van de viering van 75 jaar vrijheid in dit nieuwe jaar draait Filmhuis Alleman deze maand vier films die - ieder vanuit hun eigen verhaal - laten zien hoe vrij of onvrij […]
  • van harte5 mei 2009 van harte van harte gefeliciteerd met je 50 ste verjaardag grt Roland Christel en dylan