Wilco Broer ziet vandaag Abraham

Ook Wilco Broer moet er aan geloven, vandaag wordt hij 50 jaar. Zijn familie en vrienden vinden dat dit niet onopgemerkt mag blijven en willen hem via deze weg van harte feliciteren en een fijne dag toewensen.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor26 maart 2016 Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor Het bestuur van de stichting School en Volksfeest gaat nadrukkelijk de publiciteit zoeken buiten Goor en de overige kernen in de Hof van Twente om meer bezoekers naar de Goorse optochten […]
  • Turntalent Femma richting NK20 maart 2012 Turntalent Femma richting NK Het was een sportprestatie die afgelopen weekend onderbelicht bleef, maar wel degelijk een vermelding waard is. Turnster Femma Nijhuis heeft zich namelijk overtuigend geplaatst voor de […]
  • Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar6 januari 2016 Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar Er waren al geruchten over een Goorse deelname aan de Dakarrally en vanavond werd duidelijk waar dat over ging. Aan het einde van de middag werd er een grote hoeveelheid zand op de […]
  • Skoolfees! massaal gedownload24 juni 2010 Skoolfees! massaal gedownload Het nummer Skoolfees! is massaal gedownload. Het officiele Schoolfeestnummer van dit jaar is gratis te verkrijgen via de Schoolfeestsite. Het lied dat wordt uitgevoerd door De Twentse […]
  • Onze Stem weer actief3 juli 2021 Onze Stem weer actief De leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zij na een lange coronaperiode ook weer begonnen. Herberg de Pot was plaats van handeling voor de eerste repetitie onder leiding van […]