Fietsen gestolen in en rond centrum

Op zaterdag 29 december is een donkergrijze Batavus herenfiets gestolen. De fiets, die op slot stond voor café Het Centrum in de Grotestraat, is voorzien van een extra kinderzadel en een windscherm. Er is inmiddels ook aangifte gedaan. Weet u waar de fiets is, neem dan contact op via telefoonnumer 06-15107339.

In de nacht van donderdag op vrijdag is tussen 23.00 uur en 03.00 uur de fiets van Wiebren gestolen. Het betreft een Gazelle Orange Limited Edition, die stond geparkeerd bij het jeugdgebouw in de Wheeme. Heeft u iets gezien, of weet u waar de fiets is, dan graag contact opnemen met Wiebren op telefoonnummer 0547-274605.

Gerelateerde berichten

  • Fiets vermist bij station Goor5 juni 2012 Fiets vermist bij station Goor Sinds gisteren is een Gazelle Orange herenfiets vermist, die op slot stond geparkeerd bij het station in Goor. De kleur van de fiets is grijs, met achterop 4 zwarte snelbinders en tevens […]
  • Fiets gestolen bij café De Whee16 juli 2012 Fiets gestolen bij café De Whee Een bij café De Whee geparkeerde fiets is tussen zaterdagavond en zondagmiddag ontvreemd. Het gaat om een licht- met donkerblauwe Batavus herenfiets. De op slot staande fiets heeft een […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Fiets ontvreemd bij café Het Centrum (Update)1 december 2013 Fiets ontvreemd bij café Het Centrum (Update) Juist op zijn verjaardag is Sjoerd zijn fiets gestolen. Hij had deze vrijdagavond geparkeerd bij café Het Centrum. Het is een grijs/blauwe Gazelle herenfiets met een losse voorlamp en […]
  • Wederom fietsendiefstallen in Goor7 januari 2014 Wederom fietsendiefstallen in Goor Het lijkt een hobby te worden voor enkele Gorenaren: het stelen van fietsen. Ook Roos Overbeek is slachtoffer geworden van een fietsendiefstal. In de nacht van Oud en Nieuw werd haar […]