GFC’ers strijden om klotenbokaal

Bij GFC wordt er komende zondag traditioneel gestreden om de klotenbokaal van de supportersvereniging van GFC. Voor het jaarlijkse klootschieten worden de kloten weer opgepoetst om fanatiek de strijd met elkaar aan te gaan. Voor de grootste miskleun tijdens de wedstrijd wacht natuurlijk de klootzak, die ook jaarlijks wordt uitgereikt. Onderweg zal een hapje en een drankje niet ontbreken. De wedstrijd van de supportersvereniging van GFC begint om 10.00 uur bij de kantine en gaat dit jaar over het Zeldam.

klootschieten

Gerelateerde berichten

  • Jeugddienst in de Hofkerk7 februari 2013 Jeugddienst in de Hofkerk Komende zondag is er weer een jeugddienst in de Hofkerk aan de Diepenheimsweg. Ditmaal is Werk in Uitvoering het thema van de dienst, die om 10.00 uur begint. Wim de Jong uit Goor is de […]
  • twan judo116 december 2013 Judoka Twan sterkste in Veendam Twan Schwirtz heeft weer toegeslagen. Het Goorse judotalent won dit weekend het zesde internationale toernooi in Veendam. In de categorie -15 jaar en -34 kilogram won hij alle partijen met […]
  • Rad van Avontuur zaterdag bij GFC21 november 2013 Rad van Avontuur zaterdag bij GFC Voetbalclub GFC organiseert zaterdag weer het jaarlijkse Rad van Avontuur. In de kantine op Sportpark Heeckeren zal er vanaf 15.00 uur aan het rad worden gedraaid, waarbij tegen betaling […]
  • Vrouwelijke bridgers gezocht18 augustus 2014 Vrouwelijke bridgers gezocht Bridgeclub TroefVrouw is op zoek naar nieuwe leden. Deze damesbridgeclub speelt, vanaf 11 september, iedere twee weken op donderdagmiddag bij De Bebsel en kan versterking gebruiken. Ook […]
  • Zaterdag weer Turkse culturele dag31 mei 2013 Zaterdag weer Turkse culturele dag Komende zaterdag wordt er weer een Turkse culturele dag georganiseerd aan de Wheeme 23. Ook dit jaar belooft het weer een gezellige dag te worden waarin de verschillende culturen zich met […]