Finale judotoernooi in De Mossendam

Komende zondag staat sporthal De Mossendam in het teken van de judosport. Judovereniging ’t Höfke Neede/Diepenheim organiseert dan namelijk de finale van het 3-Hoekstoernooi. De eerste twee wedstrijden werden gehouden in Diepenheim en Neede. Er doen zo’n 130 judoka’s vanaf vijf jaar mee in Goor. De judoka’s komen van Chikara uit Deurningen, Budokai uit Glanerbrug, De Wester, ’t Heelal, De Roef, De Budoka en Stadsveld uit Enschede, Jigoro Kano uit Ruinen, Yuko Suma uit Coevorden, Uki-Waza uit Zandpol en de organiserende vereniging ’t Höfke Neede/Diepenheim.

img 4718

Gerelateerde berichten

  • Het juiste antwoord is: Goor21 januari 2015 Het juiste antwoord is: Goor Een makkelijk antwoord voor de Goorse vaste kijkers van de NCRV-kennisquiz 'De Slimste Mens' gisteravond. Daar was in de aflevering van dinsdag 'Goor' een van de goede antwoorden tijdens […]
  • Bungalowpark nu echt van de baan21 januari 2010 Bungalowpark nu echt van de baan Het bungalowpark in de Herikervlier is nu definitief van de baan. Burgemeester Kok heeft in een brief aan de projectontwikkelaars Brandriet en van Leeuwen laten weten het nieuw te […]
  • Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers19 juli 2016 Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers De Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse zijn, voor zover bekend, de eerste dag zonder kleerscheuren doorgekomen. Een van de meest ervaren lopers, Wim Haverkate aan, dat het […]
  • Biljarters Buddy’s 2 kampioen23 maart 2011 Biljarters Buddy’s 2 kampioen Net als de voetballers zijn ook de andere Goorse matadoren op het groene laken in de beslissende fase aangekomen. De biljarters van Buddy’s 2 hoeven niet meer in spanning te zitten. Zij […]
  • prijswinnaars wesensit bv16 september 2012 weSENSit BV sterkste op de golfbaan Het Goorse bedrijf weSENSit BV heeft dit weekend beslag gelegd op de titel van het tweede benefiet-toernooi Pitch & Put van de Lions Club. Het evenement werd georganiseerd voor de […]