Burgemeester Goudt mag blijven

Burgervader Jeroen Goudt geniet veel respect bij meer dan de helft van de Goorse bevolking. Ruim 53% van hen geeft via een poll op deze site aan dat Goudt ook na de zomer nog de scepter mag zwaaien in onze gemeente. Op dit moment voert Ank Bijleveld gesprekken met diverse kandidaten voor het burgemeesterschap. Volgens enkele geruchten zou Goudt ook bij de kandidaten horen. Ruim 25 procent ziet liever iemand anders de ambtsketting dragen. Het restant heeft geen voorkeur. De volgende poll gaat over het Goorse voetbal:

JeroenGoudt1

Want nog voordat de eerste wedstrijd van 2013 is gespeeld, was het al onrustig bij sv Hector. Afgelopen zondag werd trainer Wim Woeltjes op de klinkers gesmeten. Hij heeft zijn congé gekregen van de club. Ook zonder Woeltjes moet Hector nog flink aan de bak om lijfsbehoud veilig te stellen. En ook vv Twenthe moet nog wel de nodige punten bijeen sprokkelen. Ook zij staan net als Hector nipt boven de gehate streep, die rechtstreekse degradatie tot gevolg heeft. Op dit moment dreigt de nacompetitie. GFC staat in de middenmoot en zal het seizoen in de subtop afmaken. Maar blijven de Goorse clubs Twenthe en Hector wel behouden voor respectievelijk de derde en vierde klasse. Wat denkt u: weten de clubs degradatie af te wenden?

Gerelateerde berichten

  • Geslaagd familietoernooi BC Union16 april 2018 Geslaagd familietoernooi BC Union De sporthal was gisterochtend bevolkt met 35 basmintonners van BC Union. Die streden om de prijzen tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Goorse badmintonclub. Bij de kinderen onder […]
  • FC Twente komt terug naar Goor2 juli 2017 FC Twente komt terug naar Goor FC Twente komt hoogstwaarschijnlijk volgende maand alweer terug naar Goor. De Eredivisionist is van plan om de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Espanyol af te werken op de velden van GFC […]
  • “Het is een leefwijze”3 september 2019 “Het is een leefwijze” "Het is een leefwijze, een stuk Goorse cultuur waar je je als lid volledig aan committeert." Het zijn de woorden van Barbara Trienen. De Goorse fotografe kroop afgelopen jubileumseizoen […]
  • Vader van blinde dochter luidt noodklok over hondenpoep4 februari 2015 Vader van blinde dochter luidt noodklok over hondenpoep Rene Zwierink stuurde een mail naar de redactie van deze site waarin hij in een column de noodklok luidt over de overlast die hondenpoep geeft. Zwierink is de vader van een blinde dochter, […]
  • Puntendeling bij DSVD tegen Hector16 oktober 2011 Puntendeling bij DSVD tegen Hector Hector heeft zondag weer een punt bijgeschreven aan het totaal. De ploeg van trainer Wim Woeltjes speelde gelijk tegen DSVD. In Deurningen werd het 1-1. Het doelpunt van Hector werd […]