Informatiebijeenkomst Scholenvisie

Vanavond is in Villa 70 op ’t Gijmink een informatiebijeenkomst over de Scholenvisie 2022-2032. De gemeente en de scholen in de Hof van Twente hebben samen gewerkt aan het opstellen van de nota. Op 19 maart zal deze nota ter vaststelling aan de gemeenteraad worden voorgelegd. Om de inwoners voorafgaand aan de behandeling van de Scholenvisie in de gemeenteraad te informeren, zijn zij vanaf 19.30 uur welkom in Villa 70. Tevens geeft de gemeente haar visie voor de middellange en lange termijn. Wethouder Pieter van Zwanenburg doet namens de gemeente het woord. De heren Janssen en Vernaus van RO-groep lichten de Scholenvisie basisonderwijs verder toe.

villa70

Gerelateerde berichten

  • Goor klaar voor culinaire zondag20 september 2013 Goor klaar voor culinaire zondag De weergoden lijken Goor goed gezind als het gaat om de kansen op aangename temperaturen tijdens het evenement 'Welkom in Goor' komende zondagmiddag. Er is, op voorhand, veel […]
  • AV Goor start weer met hardloopclinics5 september 2022 AV Goor start weer met hardloopclinics AV Goor organiseert vanaf volgende week maandag weer een serie hardloopclinics voor beginners. Gedurende veertien weken leer je dan onder leiding van deskundige trainers de fijne kneepjes […]
  • Special act Ruben Nicolai bij Aqua Plus2 oktober 2016 Special act Ruben Nicolai bij Aqua Plus Een bijzonder bedrijfsfeest op het terrein van Aqua Plus aan de Molenstraat. Daar stond een grote tent die volledig op Duitse wijze was ingericht voor een heus Oktoberfest voor het […]
  • Kameroen17 november 2010 Kameroen Gerrie en Eppie, namens mij vanuit Kameroen ook van harte gefeliciteerd. Maak er een mooie dag van. Groeten, Paul Reef
  • Kogelwerend vest gevonden13 september 2011 Kogelwerend vest gevonden Het kogelwerend vest wat afgelopen weekend uit een politieatuo werd gestolen is weer boven water. De politie werd maandagavond om 23.00 uur getipt dat het vest bij een bushokje aan de […]