Rienke Knapen ziet halve Sarah

Rienke Knapen vierde gisteren haar 25e verjaardag. De vriendengroep, die ook haar tuin heeft versierd, wil haar via deze weg van harte feliciteren.

jb rienke knapen25

Gerelateerde berichten

  • 25 maart 2013 Schwirtz en Waszink in de prijzen De Goorse judoka's Twan Schwirtz en Carmo Waszink hebben afgelopen zaterdag een gouden medaille behaald bij het tweede internationale judotoernooi in Almelo. Schwirtz zegevierde in de […]
  • Gorenaren sterk in Hof van Twente Triatlon21 mei 2017 Gorenaren sterk in Hof van Twente Triatlon De Goorse deelnemers aan de Hof van Twente Triatlon presteerden vandaag uitstekend. Niek Nijman won bij de jongens 12 en 13 jaar terwijl Jochem Mensink tweede werd bij de jongens van 8 en […]
  • Olympia blijft zegevieren in 1e klasse24 maart 2014 Olympia blijft zegevieren in 1e klasse De tafeltennisheren van Olympia blijven verrassend goed presteren in de eerste klasse. Lijfsbehoud is het doel voor de Goorse equipe, maar inmiddels staat Olympia op een knappe tweede […]
  • Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten13 december 2018 Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten Een grote roze kerk, veel muziek, kinderactiviteiten en de nodige hapjes en drankjes. Dat zijn globaal de ingrediĆ«ten tijdens de komende editie van Winters Genieten in het Goorse […]
  • Paasbingo bij ’t Doesgoor23 maart 2015 Paasbingo bij ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor organiseert komende donderdagmiddag een Paasbingo voor senioren. Vanaf twee uur zullen de ballen weer vallen in de kantine van sv Hector aan de Pluvierstraat. […]