Twenthe wint overtuigend van Hector

vv Twenthe heeft vanochtend de derby tegen Hector eenvoudig gewonnen. Op het eigen kunstgras werd het 5-1 voor de thuisploeg. Mark Nijland (2x), Guus Lummen, Marinus Wolters en Koen Morsink zorgden voor de Twenthe-treffers. Voor Hector scoorde Edwin Smit. Hij opende zelfs de score in het oefenduel, dat werd afgewerkt onder kille omstandigheden. Gisteren kwam GFC al in actie. De ploeg verloor met 2-1 van RKSV.

Gerelateerde berichten

  • Duo gefilmd na diefstal schoenen19 mei 2016 Duo gefilmd na diefstal schoenen Een man en een vrouw die drie paar schoenen hebben gestolen bij Scapino in Goor zijn gefilmd door bewakingscamera's. De beelden zijn openbaar gemaakt en uitgezonden in het programma […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)22 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (2) * Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn 'Schoolfeestavonturen'. Het dier heeft dat feest niet overleefd en […]
  • Twee dronkelappen aangehouden28 maart 2011 Twee dronkelappen aangehouden Twee dronken mannen zijn afgelopen weekend ingesloten om te ontnuchteren. Vrijdag rond 00.30 uur vond een 19-jarige Enschedeër het nodig op in de Grotestraat surveillerende agenten te […]
  • Toch bebouwing Herikervlier27 juli 2011 Toch bebouwing Herikervlier Het bungalowpark Landgoed Hof van Twente is van de baan maar het lijkt erop dat er wel een alternatief gaat komen op de plek waar het park zou komen. Uit stukken van de gemeente […]
  • Twee kampioensfeestjes Dynamiek29 maart 2010 Twee kampioensfeestjes Dynamiek Een groot kampioensfeest bij handvereniging Dynamiek, afgelopen zaterdag. Zowel de meiden van D1 (onder) als C1 (boven) hebben dit weekend beslag gelegd op de titel. Beide wedstrijden na […]