Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update)

Ben heeft vanmorgen een sleutelbos gevonden op de parkeerplaats bij het Hector veld. Aan de bos zit een groen-geel label en een keycord. De eigenaar kan met Ben contact opnemen via telefoonnummer 0547-271777.

Update: de sleutelbos is weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • Fietssleutel gevonden en verloren (update)9 april 2012 Fietssleutel gevonden en verloren (update) Afgelopen weekend is er zowel een fietssleutel gevonden als een fietssleutel verloren. Een meisje is haar fietssleutel verloren. Aan de bos zitten vier sleutel; twee sleutels met een zwart […]
  • Sleutelbos gevonden in de Irisstraat6 januari 2013 Sleutelbos gevonden in de Irisstraat Vrijdagavond is een sleutelbos, met daaraan twee sleutels, gevonden in de Irisstraat. Een sleutel is zwart met blauw en aan de sleutels zit een blauw label. De eigenaar kan contact opnemen […]
  • ID-kaart verloren op Twickel (Update)15 augustus 2013 ID-kaart verloren op Twickel (Update) Diny Rast-Deurnink is donderdagmiddag op Landgoed Twickel haar identiteitskaart verloren. De kaart is ergens in de buurt van het pad achter de vijver in het bos zoekgeraakt en Diny hoopt […]
  • Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen5 juni 2014 Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. "Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt […]
  • Poes Pippa weggelopen (update)6 maart 2012 Poes Pippa weggelopen (update) Vanuit de Goorse Merelstraat is dinsdagmiddag poes Pippa. Het beestje zou daar bij een kennis gaan logeren. Ze draagt een vrij grote blauwe label met een adresĀ uit de Dr. Schaepmanstraat […]