Vrouw in kritieke toestand naar brandwondencentrum

De 48-jarige Goorse vrouw, die vanmiddag gewond raakte bij een brand in haar woning aan de Hiltjesdamhof, is in zorgwekkende toestand naar het brandwondencentrum in Groningen gebracht. Vanmiddag brak er iets voor 17.00 uur brand uit in haar appartement op de tweede verdieping. De brandweer heeft de deur geforceerd en het slachtoffer gereanimeerd en naar buiten gebracht. De vrouw ging met een ambulance naar het ziekenhuis, maar is vanavond overgebracht naar het brandwondencentrum in Groningen. De brandweer liet weten dat een bank in haar appartement in brand stond, door nog onbekende oorzaak.

130122 Brand Hiltjesdamhof3

Gerelateerde berichten

  • Poging tot inbraak op industrieterrein9 juni 2010 Poging tot inbraak op industrieterrein Opnieuw hebben dieven huisgehouden op het Goorse industrieterrein Zenkeldam. Bij een bedrijf aan de Spechthorstweg is vannacht om 03.40 uur gepoogd om in te breken. De politie rukte snel […]
  • Hofboakespektakel op drassig terrein4 april 2010 Hofboakespektakel op drassig terrein Het slechte weer van vandaag heeft zijn weerslag gehad op het Hofboakespektakel van de stichting LOER aan de Deldensestraat. De regen viel niet in de avond maar had daarvoor al wel voor […]
  • Vandalen gooien stokken naar auto’s18 juli 2012 Vandalen gooien stokken naar auto’s De redactie kreeg vanmiddag een paar klachten van trouwe bezoekers die worden lastig gevallen door kinderen die op de Albatros stokken aan het gooien zijn op voorbijgangers. Een auto is al […]
  • Joke Smit-Nibbelink 50 jaar20 maart 2012 Joke Smit-Nibbelink 50 jaar Joke Smit-Nibbelink heeft op 17 maart jl. de leeftijd van 50 jaar bereikt. Op zaterdag werd dat met een spetterend feestje gevierd met familie en vrienden. Met 18 nog sprankelend en met 50 […]
  • Gemeente op zoek naar ruimte voor opvang Afghaanse vluchtelingen27 september 2021 Gemeente op zoek naar ruimte voor opvang Afghaanse vluchtelingen De gemeente Hof van Twente gaat inventariseren of er in Goor en de overige kernen in de Hof ruimte is om asielzoekers of statushouders uit Afghanistan op te vangen als dat nodig is. Dit […]