Vier dagen afscheid nemen van Boer’nleu

Het scheidende Twentse Revuegezelschap Boer’nleu trapt vanavond in de Reggehof af voor een Goors vierluik. De komende dagen neemt de populaire toneelgroep na veertig jaar afscheid van ’t Twentse Haagje. De groep houdt op te bestaan en is maar liefst vier avonden geboekt in het Goorse theater. De show met de toepasselijke titel Het leste bedrief is alle dagen uitverkocht. Wel kan je op de wachtlijst geplaatst worden. Voor meer info, kijk op de site.

boernleu

Gerelateerde berichten

  • Gehoorapparaat verloren tussen Goor en Markelo27 augustus 2018 Gehoorapparaat verloren tussen Goor en Markelo Een Goorse is gisteren haar gehoorapparaat kwijtgeraakt. Waarschijnlijk is ze deze verloren toen ze van Goor naar Markelo is gefietst. De vinder kan contact opnemen met 06-24343797.
  • Caroly komt met De Vier Elementen9 mei 2012 Caroly komt met De Vier Elementen Na de voorstelling Vive La Vie in 2011 komt Jeugdcircus Caroly volgend weekend met de voorstelling De Vier Elementen in theater De Reggehof. De afwisselende acts voeren de bezoekers mee […]
  • Inbraak bij Scapino en auto bekrast3 april 2017 Inbraak bij Scapino en auto bekrast In het Goorse filiaal van schoenenzaak Scapino is vorige week ingebroken. Dat meldt de politie Hof van Twente maandag. Dat is gebeurd in de avond of nacht tussen maandag 27 maart 18.10 uur […]
  • topnl7 juni 2013 TOP.NL treedt op bij Amusing Hengelo Het Goorse popkoor TOP.NL treedt morgen twee keer op bij het festival Amusing in Hengelo. Het is het eerste optreden met de nieuwe dirigent Floor van Erp. Van Erp heeft een ruime ervaring […]
  • Haafkes gestart met bouw Agrowin27 november 2012 Haafkes gestart met bouw Agrowin Aannemersbedrijf W.J. Haafkes & Zonen B.V. uit Goor is in de moeilijke tijden voor de bouw gestart met de realisatie van twee nieuwbouwprojecten. Haafkes bouwt onder meer een kantoorpand […]