Elwin Stegeman vandaag 40 jaar

Elwin viert vandaag zijn 40e verjaardag. De buren uit de Spechtstraat willen hem hierbij van harte feliciteren en beginnen nu alvast met het aftellen naar de 50.

jb elwin stegeman 40

Gerelateerde berichten

  • Maico Vollenbrock 40 jaar15 november 2011 Maico Vollenbrock 40 jaar Maico Vollenbrock heeft zijn entree gemaakt bij de club van 40. De Goorse dansleraar viert vandaag namelijk zijn veertigste verjaardag. Vrienden en familie willen hem via deze weg van […]
  • Spuiter Theo Welberg nu ook 50 jaar7 februari 2014 Spuiter Theo Welberg nu ook 50 jaar Taart op de burelen van Machinefabriek Bauhuis. Spuiter Theo Welberg is vandaag 50 jaar geworden. Deze mijlpaal viert hij vandaag onder meer met zijn collega‚Äôs. Zij willen hem op hun beurt […]
  • Coen Busch ziet halve Abraham29 juli 2014 Coen Busch ziet halve Abraham Coen Busch moest er gisteren ook aan geloven. Zijn vrienden vereerden hem met een bezoekje, omdat hij vandaag zijn 25ste verjaardag viert. Zoals gebruikelijk werd een halve Abraham in zijn […]
  • Jan Oplaat vandaag ook vijftig jaar15 mei 2013 Jan Oplaat vandaag ook vijftig jaar De man die altijd door weer en wind fietst ziet vandaag ook Abraham op zijn pad, Jan schuift aan bij de vijftigers. Daar moet vanavond een biertje, of twee, op worden gedronken. Zijn vrouw […]
  • batse12 februari 2013 Bert Groothengel (De Batse) overleden Opnieuw is Goor een markante persoonlijkheid verloren. Bert Groothengel, beter bekend als De Batse, is niet meer. De Batse is gistermiddag op 76-jarige leeftijd in zijn eigen woning aan De […]