Dubbelslag voor Alexander Hoff

Dubbel feest aan de Wijnkamp deze week. Vandaag ziet Alexander de halve Abraham, aanstaande vrijdag studeert hij af aan de Universiteit Twente waar hij de studie Civiele Techniek heeft gevolgd. Hiermee komt volgens de vrienden een eind aan zijn wilde studententijd en moet hij zich gaan opmaken voor een serieus bestaan. Redenen genoeg voor een toost op zijn verjaardag en zijn laatste studieloodjes, dit weekend zullen er de nodige drankjes worden genuttigd in hun stamkroeg d`Olde Smidse te Goor.

jb alexander hoff25

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Aron Roeke viert 25ste verjaardag15 juli 2012 Aron Roeke viert 25ste verjaardag Aron Roeke, 'Arie'  voor vrienden en bekenden, viert vandaag zijn 25e verjaardag. De vriendengroep geeft met een spandoek en een halve Abraham nagenoeg zijn gehele levensloop weer en […]
  • ‘Toone van C1000 50 joar’26 juni 2010 ‘Toone van C1000 50 joar’ Voor Ton Haverkate is deze jubileumeditie van het Schoolfeest extra speciaal. De bedrijfsleider van C1000 Brandenbarg is dit weekend namelijk 50 jaar geworden. Ton, die al jarenlang […]
  • Rob en Anneke Koebrugge samen 10017 augustus 2015 Rob en Anneke Koebrugge samen 100 Dubbel feest aan het Stocreve, waar Rob en Anneke Koebrugge afgelopen weekend beiden hun 50ste verjaardag vierden. Drie spandoeken, drie Abraham`s en Sarah`s plus een heus schavot sierden […]
  • Lex Bauhuis viert drie mijlpalen18 juni 2015 Lex Bauhuis viert drie mijlpalen Lex Bauhuis heeft deze week maar liefst drie mijlpalen te vieren. Hij ziet vandaag Abraham, zijn bedrijf Bauhuis bestaat deze week veertig jaar en hij zwaait daar een kwart eeuw de […]