Inbrekers in Goor actief

Inbrekers zijn in Goor aan het begin van afgelopen weekeinde actief geweest en hebben geprobeerd om binnen te dringen in drie woningen. Eerst mislukte een poging op vrijdagavond in de Paulus Potterstraat. ’s Nachts was het wel raak in de Rembrandstraat; al is niet bekend wat daar is weggenomen. Een dag later probeerden dieven een huis aan de Havezathe binnen te dringen. Ook die poging mislukte.

alt

Gerelateerde berichten

  • Aanrijding Weversplein, dader gezocht18 april 2012 Aanrijding Weversplein, dader gezocht Op de parkeerplaats op het Weversplein heeft vanavond een eenzijdige aanrijding plaatsgehad. "Mijn auto is rond 18.00 uur aangereden op de parkeerplaats bij de Lidl. Het is een grijze […]
  • Goorse man dronken op bromfiets5 oktober 2009 Goorse man dronken op bromfiets Een 33-jarige Gorenaar is afgelopen zaterdagavond aangehouden in de Grotestraat omdat hij zonder helm, kentekenplaat en licht over de Grotestraat reed. De agenten gaven de man een […]
  • Met rampenoefening Schoolfeest in…4 juni 2009 Met rampenoefening Schoolfeest in… Je allereerst voordoen als slachtoffer in een levensechte rampenoefening om daarna vol het Schoolfeest in te duiken. Die mogelijkheid biedt de gemeente Hof van Twente. Voor de oefening op […]
  • Drukte bij opening Karwei27 oktober 2010 Drukte bij opening Karwei Een drukte van belang de gehele dag bij de nieuwe grote Goorse Karwei Bouwmarkt op het industrieterrein Zenkeldamshoek. Vanaf de openstelling vanochtend liep het volgens woordvoerder […]
  • Tiental Hector aan de hand van Minkjan langs TVO1 maart 2015 Tiental Hector aan de hand van Minkjan langs TVO Het doel was handhaving bij sv Hector dit seizoen en dat doel lijkt met de overwinning vanmiddag in Beckum nu al wel behaald. De groen-witten wonnen met 2-3 van TVO ondanks een omstreden […]