Van Sermond weer kampioen Olympia

Joop van Sermond heeft zich wederom gekroond tot clubkampioen van Olympia. De Goorse tafeltenisser was in de eindstrijd te sterk voor Wim Veenendaal. Wilko Busschers greep het brons. Van Sermond, die inmiddels al vijftig jaar lid is van de club, is de tel van clubtitels inmiddels al kwijt.

vansermond

Gerelateerde berichten

  • Bowls steeds populairder in Goor20 maart 2013 Bowls steeds populairder in Goor Bowls is een sport die aan populariteit wint in Nederland. Ook in Goor. In sporthal De Mossendam wordt er al sinds enkele jaren gespeeld door enkele recreatieve liefhebbers. Om meer mensen […]
  • Mannen Olympia blijven zegevieren19 november 2013 Mannen Olympia blijven zegevieren Hoewel de titel al binnen is bij de tafeltennissers van Olympia, hebben ze ook de negende wedstrijd van het seizoen gewonnen. De Goorse equipe deed haar sportieve plicht tegen Vitesse uit […]
  • Olympia kampioen na spannende pot11 november 2013 Olympia kampioen na spannende pot De tafeltennissers van Olympia zijn kampioen. De ploeg staat al het hele jaar aan kop, maar in de laatste wedstrijd toch last van kampioensspanning. Het duel tegen Effekt'74 werd […]
  • Goorse MHC op zoek naar versterking7 juli 2013 Goorse MHC op zoek naar versterking De Goorse Mixed Hockey Club zoekt voor komend seizoen versterking voor de eerste elftallen. Zowel het eerste herenteam als het eerste damesteam had afgelopen seizoen te kampen met een […]
  • Extra bridge-middag Niet Kwetsbaar4 september 2014 Extra bridge-middag Niet Kwetsbaar De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar start vanaf 25 september wekelijks een extra mogelijkheid tot bridgen. In georganiseerd verband kunt u dan aan tafel schuiven op de donderdagmiddag. […]