Enkele duels van vv Twenthe naar zaterdagavond

Na weken van sneeuw, ijs en kille omstandigheden bereiden de Goorse voetballers zich deze week eindelijk voor op de herstart van de competitie. Voor Twenthe wordt het sportief een roerige tweede seizoenshelft. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis moet lijfsbehoud zien veilig te stellen in de derde klasse. Noviteit bij de Tricolores is dat ze enkele thuisduels naar de zaterdagavond hebben verplaatst. De eerste versie wordt zaterdagavond al afgewerkt als Wilhelminaschool, met oud-Twenthespeler Erwin Morsink, naar sportpark Piepwillem komt. Twenthe speelt de wedstrijden op zaterdagavond, omdat ze hiermee meer publiek willen genereren dan op zondagmiddag als FC Twente moet voetballen. GFC en Hector komen wel gewoon zondag in actie. Dan begint ook voor enkele lagere amateurteams het competitie-voetbal weer.

twenthemarkelo3

Gerelateerde berichten

  • “Ze wilden toch al zo graag een zwembad in Goor”25 augustus 2010 “Ze wilden toch al zo graag een zwembad in Goor” De lokale watersnoodramp, die voor een groot deel al lijkt verholpen, zorgde rond het middaguur voor een koddig beeld. Zo greep een van de buurtbewoners in de Irisstraat de kans om een […]
  • Bestuurder vlucht na aanrijding met bejaarde27 januari 2012 Bestuurder vlucht na aanrijding met bejaarde De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelbus die een aanrijding heeft gehad met een 74-jarige fietser. Afgelopen woensdag werd de bejaarde Gorenaar aangereden op de […]
  • PVV voorkomt riante vakantiebonus Bijleveld30 oktober 2013 PVV voorkomt riante vakantiebonus Bijleveld De PVV heeft een riante vakantiebonus van Ank Bijleveld in de begroting ontdekt. Het gaat om een foutje volgens de Commissaris van de Koning uit Goor. Dat meldt RTV Oost. De partij […]
  • Twenthe JO19-1 kampioen18 december 2019 Twenthe JO19-1 kampioen De voetballers van Twenthe JO19-1 hebben zich op overtuigende wijze gekroond tot kampioen in de eerste klasse. De ploeg van trainer Ronny van Laar moest winnen om concurrenten Enter en […]
  • Tekenpraktijk geopend in Goor4 april 2011 Tekenpraktijk geopend in Goor In Goor is een praktijk geopend voor intuïtief tekenen en schilderen. Je kunt in tekenpraktijk Maresch aan de Van Hoevellstraat cursussen en workshops volgen. De cursussen vinden plaats in […]