Witte iPhone verloren in centrum (Update)

Gisteren is een witte iPhone verloren, vermoedelijk tussen de C1000 en de Reggehof. De Iphone heeft een cassetteband-cover. Weet u waar de telefoon is dan graag contact opnemen.

Update: De telefoon is weer terecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Iphone zoekgeraakt bij station1 mei 2012 Iphone zoekgeraakt bij station Een van onze trouwe bezoekers is vannacht zijn telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte Iphone 4. Vermoedelijk is hij 'm zoekgeraakt in de omgeving van het station. De vinder wordt […]
  • Gewijzigde openingstijden Menzis15 september 2011 Gewijzigde openingstijden Menzis Zorgverzekeraar Menzis wil de mensen uit Goor attenderen op gewijzigde openingstijden. De winkel in Rijssen, waar veel Gorenaren naar toe gaan, is voor het publiek geopend van maandag […]
  • iPhone verloren bij De Weverij of Meenweg2 januari 2013 iPhone verloren bij De Weverij of Meenweg Lotte is dinsdagmiddag haar witte iPhone 4S verloren, waarschijnlijk in de buurt van De Weverij of bij de Meenweg langs het kanaal. De eerlijke vinder wordt verzocht contact op te nemen […]
  • Kunduz-veteraan Christiaan 25 jaar30 oktober 2012 Kunduz-veteraan Christiaan 25 jaar Christiaan Hofma ziet vandaag de halve Abraham. Voor velen een mijlpaal om extra te vieren, helaas geldt dat niet voor hem. Net als vorig jaar, toen hij i.v.m. de Kunduz-missie in […]
  • Telefoon vermist in De Reggehof (Update)6 oktober 2014 Telefoon vermist in De Reggehof (Update) Henriette is zaterdag haar iPhone verloren in De Reggehof. De telefoon is voorzien van een groene beschermhoes. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via telefoonnummer […]