Stunt blijft uit voor darter Martijn Soomers

Het sprookje van Martijn Soomers bij het Open NK Darts is gestrand bij de laatste zestien. De Goorse topdarter verloor na een spannende partij onnodig van Jac Proosten, 2-4. Uiteindelijk werd Soomers gedeeld negende. Proosten was de beste Nederlander. De winst ging naar Scott Waites. “Ik had moeten winnen. Hij gooide 141 uit, terwijl ik op 60 stond. En in de laatste leg sta ik op 16 en finisht hij 116”, aldus Soomers in een korte reactie. Soomers kan ondanks de nederlaag terugkijken op een goed toernooi, waaraan ook grootheden als Darryl Fitton meedoen. De andere Goorse deelnemers van Café Buddy’s sneuvelden gisteren al. Erik Tijhof en Elkjaer Wolff in de tweede ronde, Gean Klein Horstman en Jorno de Vries tijdens de eerste ontmoeting.

martijnsoomers

Gerelateerde berichten

  • Ingezonden brief: De crimefighters in de gemeenteraad5 oktober 2015 Ingezonden brief: De crimefighters in de gemeenteraad Carel Groothengel, trouw bezoeker van alle gemeenteraadsvergaderingen, is weer eens in de pen gekomen. In zijn open brief aan deze site werpt hij een cynische blik op het CDA. Groothengel, […]
  • Twenthe II speelt zich opnieuw veilig9 mei 2010 Twenthe II speelt zich opnieuw veilig Het tweede elftal van vv Twenthe heeft zich voor het derde seizoen op rij veilig gespeeld in de eerste klasse reserve, het hoogste niveau waarop een Goorse ploeg ooit actief is geweest. De […]
  • jb katheeckeren13 juli 2013 Kat gevonden omgeving Heeckeren Op het Heeckeren is, tussen de sporthal en het klooster, een kat gevonden. De kat is naar De Breborgh gebracht, waar ze proberen via de chip de eigenaar te achterhalen. Voor meer […]
  • Raam van woning Bleekstraat vernield14 februari 2017 Raam van woning Bleekstraat vernield Bij een woning aan de Bleekstraat is afgelopen weekend een ruit vernield. In de nacht van zaterdag op zondag werd de buurt opgeschrikt door het gerinkel van glas. De eigenaar van de woning […]
  • Volleyballers Dynamiek verliezen topper4 november 2013 Volleyballers Dynamiek verliezen topper De volleybalheren van Dynamiek hebben zichzelf een slechte dienst bewezen in de strijd om het kampioenschap in de tweede klasse. De koploper verloor in de eigen sporthal van de nummer […]