Streep door GFC – BWO

GFC moet nog altijd wachten op het eerste officiële duel van het kalenderjaar 2013. De ploeg van trainer Iwan Bult zou vandaag in de vierde klasse A moeten aantreden tegen BWO. Maar het veld op Sportpark Heeckeren was te slecht om voetbal mogelijk te maken. Ook werd er geen oefenduel afgewerkt door de Goorse ploeg. Volgende week is GFC ook vrij tijdens het carnavalsweekend.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar vergrijpt zich aan paarden17 februari 2010 Gorenaar vergrijpt zich aan paarden Een 66-jarige Gorenaar heeft zich volgens twee paardeneigenaren enkele keren vergrepen aan merries die in een weiland en een stal aan de Kanaaldijk staan. De dierenmishandeling kwam half […]
  • Twee keer zilver voor Hinkelien19 april 2009 Twee keer zilver voor Hinkelien Hinkelien Schreuder heeft vandaag twee zilveren medailles behaald tijdens de Swim Cup in Amsterdam. De Goorse topzwemster moest in beide gevallen Marleen Veldhuis voor zich dulden die twee […]
  • Spelers Twenthe worden alweer afgeknepen11 juli 2012 Spelers Twenthe worden alweer afgeknepen Twenthe Goor is alweer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis legde gisteravond de eerste training af. De spelers, onder wie […]
  • Geen Elastiekenkoers in 202130 november 2020 Geen Elastiekenkoers in 2021 De Elastiekenkoers gaat komend jaar niet door. Ondanks het feit dat de fietstocht voor het goede doel normaliter pas eind juni verreden wordt, is nu al besloten om het evenement af te […]
  • Kerstrust maakt plaats voor meer ‘herrie’26 december 2009 Kerstrust maakt plaats voor meer ‘herrie’ Goor waakt langzaam uit de kerstrust die met name op kerstavond en eerste kerstdag over het stadje lag. De meeste mensen kozen voor de gezelligheid rond eigen kerstboom en deden zich […]