Hector weet niet te stunten bij Suryoye

De trainerswissel bij sv Hector heeft vooralsnog niet voor een schokeffect gezorgd bij de bespeler van ’t Doesgoor. De ploeg van interim-trainer Marcel Wansink verloor met 2-0 bij FC Suryoye, dat om de titel zal gaan meestrijden in de vierde klasse A. Hector heeft door de nederlaag weer geen aansluiting kunnen pakken met de concurrentie.  Ook al omdat Rood Zwart, dat vijf punten meer heeft, vanmiddag verrassend wist te winnen van koploper Barbaros. Het duel GFC-BWO werd afgelast.

fcsuryoye enschedeseboys

Gerelateerde berichten

  • hectoreilermark1 april 2013 Hector pakt punt tegen Eilermark Hector heeft zondag voor opschudding gezorgd in de titelstrijd in de vierde klasse A. Titelkandidaat Eilermark kwam op Sportpark Doesgoor niet verder dan 1-1. En zo pakt Hector opnieuw een […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goors elftal niet opgewassen tegen FC Twente A121 mei 2014 Goors elftal niet opgewassen tegen FC Twente A1 Het Goorse elftal heeft vanavond de benefietwedstrijd tegen FC Twente A1 verloren. Op het hoofdveld van GFC zegevierden de gasten uit Enschede met 1-5. De benefietwedstrijd stond in het […]
  • Nijland gehuldigd als Derbyplayer 201421 mei 2014 Nijland gehuldigd als Derbyplayer 2014 Mark Nijland is vanavond voor de benefietwedstrijd tussen het Goors elftal en FC Twente A1 in het zonnetje gezet. De aanvaller van vv Twenthe ontving uit handen van oud-Gorenaar André […]
  • Sneeuw spelbreker derby, Twenthe ook niet in actie24 januari 2015 Sneeuw spelbreker derby, Twenthe ook niet in actie De derby tussen GFC en Hector gaat niet door. Het veld op Sportpark Heeckeren is net als de rest van Goor bedekt onder een witte deken van sneeuw. De consul heeft het duel afgelast. De […]