Hector weet niet te stunten bij Suryoye

De trainerswissel bij sv Hector heeft vooralsnog niet voor een schokeffect gezorgd bij de bespeler van ’t Doesgoor. De ploeg van interim-trainer Marcel Wansink verloor met 2-0 bij FC Suryoye, dat om de titel zal gaan meestrijden in de vierde klasse A. Hector heeft door de nederlaag weer geen aansluiting kunnen pakken met de concurrentie.  Ook al omdat Rood Zwart, dat vijf punten meer heeft, vanmiddag verrassend wist te winnen van koploper Barbaros. Het duel GFC-BWO werd afgelast.

fcsuryoye enschedeseboys

Gerelateerde berichten

  • Twenthe eenvoudig langs Reünie in eerste bekerduel21 augustus 2016 Twenthe eenvoudig langs Reünie in eerste bekerduel Op het Piepwillem speelde Twenthe vanmiddag de eerste wedstrijd in de poulefase van het bekertoernooi tegen Reünie. De gasten uit Borculo wisten de eerste helft nog redelijk tegenstand te […]
  • Twenthe boekt ruime zege op Rood Zwart11 oktober 2020 Twenthe boekt ruime zege op Rood Zwart Twenthe boekte vanmiddag een prima zege op het Deldense Rood Zwart. Op sportpark 't Piepwillem werd het maar liefst 4-0 in de Hofderby die live werd uitgezonden op Hofstreek TV. De Goorse […]
  • Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector16 oktober 2016 Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector Vorige week greep hij al zijn kans in de basis-elf van Hector door twee goals te maken in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen TVO. In het thuisduel tegen Rietmolen herhaalde Rick Biesemaat […]
  • tuinfair8 mei 2012 Goorse dames organiseren tuinfair Na het succes van vorig jaar hebben Cora aan de Stegge, Rita Hellema en Leonie Overbeek opnieuw de handen ineengeslagen om een tuinfair te organiseren. Vorig jaar werd de tuinfair gehouden […]
  • Twenthe strikt PEC Zwolle en FC Twente6 november 2013 Twenthe strikt PEC Zwolle en FC Twente Voetbalverening Twenthe organiseert in januari voor het eerst een sterk bezet jeugdtoernooi voor E-teams. Op zaterdag 11 januari komen onder meer FC Twente en PEC Zwolle naar sportpark […]