Dubbeltoernooi bij tennisclub GTC

Tennisclub GTC organiseert ook dit jaar weer een eigen toernooi. Van 11 tot en met 17 maart worden er weer dubbelpartijen afgewerkt op het Goorse kunstgras. Het dubbeltoernooi is altijd het startseizoen van een nieuw tennisjaar. Er kan ingeschreven worden voor de GD, HD en DD in de categorieën 5, 6, 7, en 8 (17+). De inschrijving loopt via deze website.

kunstgrasgtc

Gerelateerde berichten

  • Roy Morsink 25 jaar…3 januari 2011 Roy Morsink 25 jaar… Roy Morsink is gisteren op de helft van vijftig gekomen. De zoon van Louis Morsink, van de bekende fietsenzaak, vierde zijn 25ste verjaardag. Vriendin Yara vond dat een mooi moment om een […]
  • Reggehof wil jongeren betrekken bij activiteiten9 maart 2016 Reggehof wil jongeren betrekken bij activiteiten De Reggehof gaat brainstormsessies organiseren voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar om tot nieuwe ideeën voor activiteiten te komen in het Goorse verenigings en evenementencentrum. Er […]
  • Kloots in nieuw design op weg naar de titel21 februari 2017 Kloots in nieuw design op weg naar de titel Motorcoureur Cliff Kloots gaat dit seizoen opnieuw van start in het NK Supercup 1000 kampioenschap. Kloots die vorig jaar als tweede eindigde is inmiddels een gevestigde naam in het […]
  • Yalp genomineerd voor award18 oktober 2016 Yalp genomineerd voor award Een eervolle nominatie en erkenning voor Yalp. De Goorse wereldwijde ontwikkelaar en leverancier van interactieve sport- en speeltoestellen behoort tot de drie overgebleven kandidaten voor […]
  • Twentse Stories & Scottish Whisky18 mei 2016 Twentse Stories & Scottish Whisky De Goorse Whisky Club organiseert ook dit jaar weer een thema-avond in de blokhut van de scouting. Vrijdag is het clubhuis het decor van Twentse verhalen gecombineerd met Schotse whisky. […]