Judoka Twan Schwirtz wint in Slagharen

Tijdens het 15e judotoernooi van Slagharen zijn enkele leden uit Goor in de prijzen gevallen. Een aantal van hen miste net podium, maar behaalden ze wel veel punten. Twan Schwirtz was de grote blikvanger. Hij werd eerste op de judo-mat.

schwirtz

Gerelateerde berichten

  • Kerstboomactie bij De Reggehof16 december 2019 Kerstboomactie bij De Reggehof In het kader van de kerstgedachte kun je bij De Reggehof in de kerstboom een wenskaartje ophangen voor iemand die iets extra’s verdiend tijdens de feestdagen. Deze leuke extra’s bestaan […]
  • Voorpret in Goors stadshart26 april 2013 Voorpret in Goors stadshart In het centrum van Goor begint maandag de voorpret voor de laatste Koninginnedag. Op de dag voor Koninginnedag is er voor jong en oud weer van alles te beleven in het Goorse stadshart. […]
  • Toen Goor nog Zwart Wit was…2 november 2011 Toen Goor nog Zwart Wit was… Henk Eeftink heeft unieke historische beelden van Goor gedigitaliseerd. Op YouTube krijgen de Gorenaren nu een schitterend beeld van het Twentse Haagje van ruim vijftig jaar geleden. Onder […]
  • Insectenhotel op groen terrein Mulderskamp27 juni 2020 Insectenhotel op groen terrein Mulderskamp Het nieuwe speelveld in de 'groenste straat van Overijssel' wordt volgende week officieel geopend. Op het speelterrein is ook een insectenhotel geplaatst dat gemaakt is door de […]
  • Kunstzinnig Goor op rijm opgericht3 december 2018 Kunstzinnig Goor op rijm opgericht De stichting Kunstzinnig Goor heeft inmiddels officieel het levenslicht gezien en dat is in stijl gedeeld. Eerder werd al bekend dat de stichting zou worden opgericht om activiteiten en […]