Succesvolle seizoensopening Excelsior

De selectiemeiden van Gymnastiekvereniging Excelsior hebben vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen afgewerkt. En er was meteen weer gouden succes. Britt Willemsen nam meteen de eerste prijs meer naar Goor. Verder haalden Mabel Haafkes, Irene van de Riet en Linde ten Thije (foto) zilver. Mairee Olydam en Tess Bijl behaalden de derde stek.

foto-linde-2e-prijs

Gerelateerde berichten

  • De Ruig wint viswedstrijd Buddy’s15 juli 2015 De Ruig wint viswedstrijd Buddy’s Peter de Ruig mag zich voor even de beste visser van de Buddy's noemen. De Ruig zegevierde met zijn hengel in het water van De Berkel. Daar werd het titanenduel afgewerkt. De viswedstrijd […]
  • Denise Vrielink een kwart eeuw oud8 september 2017 Denise Vrielink een kwart eeuw oud Een groot spandoek met een niets verhullende tekst aan een woning aan de Hengevelderstraat voor Denise Vrielink. Zij viert vandaag, 8 september, haar 25e verjaardag en dat willen haar […]
  • Loer vindt geschikte locatie voor Paasvuur op 1e Paasdag19 januari 2019 Loer vindt geschikte locatie voor Paasvuur op 1e Paasdag Omdat Stichting Loer het Roelofsenterrein niet langer kan gebruiken, en er geen geschikte andere locatie kon worden gevonden, vond afgelopen jaar de (voorlopig) laatste editie van het […]
  • PvdA-bijeenkomst met Otwin van Dijk21 januari 2014 PvdA-bijeenkomst met Otwin van Dijk De PvdA organiseert op dinsdag 25 februari een speciale bijeenkomst waarbij sportverenigingen, scholen, artsen en mantelzorgers de lokale politiek kunnen confronteren met hun vragen. De […]
  • Vervolging Ten Kate voor ongeluk Stavoren11 april 2011 Vervolging Ten Kate voor ongeluk Stavoren Machinist Jan ten Kate, die vorige zomer betrokken was bij het treinongeluk in Stavoren, wordt vervolgd. Het Openbaar Ministerie zegt dat het ongeluk mogelijk door nalatigheid van de […]