Tafeltennissers Olympia spelen gelijk

De tafeltennissers van Olympia 1  zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een gelijkspel. In Almelo bleef de Goorse ploeg tegen Blauw Wit 4 steken op 5-5. Olympia speelde zonder Paul Leijdekkers, die vanwege knieproblemen het hele seizoen aan de kant zal zitten. Door de puntendeling staat Olympia nu in de middenmoot van de eerste klasse.

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • Sleutel gevonden Waterhoeksweg15 februari 2021 Sleutel gevonden Waterhoeksweg Veel plaatsgenoten hebben dezer winterse dagen natuurlijk de buitenlucht opgezocht. Veelal in De Meene. En daar vond een van onze oplettende bezoekers een huis- of schuursleutel. De […]
  • Ontslagen bij Nijland, staking bij Pingo1 juli 2009 Ontslagen bij Nijland, staking bij Pingo Bij Nijland Kip in Goor en Rijssen verdwijnen zeker 13 banen. Daarnaast zullen ook een onbekend aantal uitzendkrachten het werk bij het pluimveebedrijf verliezen. Het gaat hoofdzakelijk om […]
  • Ook vernielingen bij kinderboerderij19 april 2021 Ook vernielingen bij kinderboerderij Na het trieste bericht van vernielingen op het schoolplein bij de Heeckerenschool en het verheugende nieuws van de opening van de speeltuin bij Het Kukelnest, is er het bericht van […]
  • Schoolfeestvirus waart al rond20 april 2009 Schoolfeestvirus waart al rond Het is nog geen mei en ook het werk aan de optochtwagens is nog maar net op gang gekomen. Toch waart er nu al een nadrukkelijk Schoolfeestvirus rond in het Goorse. De oorzaak moet worden […]
  • Kinderen Gijmink in de Waarbeek5 juli 2010 Kinderen Gijmink in de Waarbeek De Gijminkschool heeft de laatste schoolweek van het jaar vandaag op spectaculaire gedag gezegd. Van de opbrengst van het oud papier konden alle leerlingen de hele dag naar de Waarbeek. […]