Mercom viert 10-jarig bestaan

De ondernemer van het jaat viert deze maand het 10-jarig bestaan. Mercom Goor deed het groots met een fraai uitje voor het voltallige personeel. Bij terugkomst in Goor boden de medewerkers een cadeau aan. Eigenaar Hans Harmsel was compleet verrast toen zij een verlichte reclamezuil met logo van het bedrijf onthulden. De zuil is door de medewerkers ontworpen en met behulp van klanten van Mercom Goor geproduceerd.

mercombord

Gerelateerde berichten

  • Rellie weer naar Welsum31 juli 2009 Rellie weer naar Welsum De Goorse Biertent Rellie is morgen voor het eerst sinds het School- en Volksfeest weer actief op straat. De illustere optocht-groep is morgen met dertig tweewielers te bewonderen in […]
  • Goor in oude ansichten…15 mei 2014 Goor in oude ansichten… De tentoonstelling Goor in oude ansichten is langer open. De tentoonstelling loopt nog tot en met 30 mei in het Goors Historisch Museum aan de Stationslaan. Afbeeldingen van ansichtkaarten […]
  • Maak kennis met tennis16 maart 2011 Maak kennis met tennis Onder het motto, maak kennis met tennis, organiseert Tennisvereniging De Mossendam woensdagmiddag 23 maart een tennisinstuif, waarbij alle basisschoolkinderen uit de groepen 3 tot en met 8 […]
  • De Washand failliet verklaard17 augustus 2016 De Washand failliet verklaard Wasservice De Washand is vandaag door rechtbank in Almelo failliet verklaard. Het bedrijf op industrieterrein de Zenkeldamshoek is een wasserij voor zowel particulieren als bedrijven en […]
  • Medicinale cannabis later in de raad24 januari 2017 Medicinale cannabis later in de raad De discussie die de raad wil voeren over de legalisatie van medicinale cannabis, zal worden gevoerd in de volgende gemeenteraadsvergadering op 14 februari aanstaande. Gisteren sprak […]