Oma-fiets gevonden Hogenkamp

Bij het speeltuintje aan de Hogenkamp staat al ruim een week een fiets geparkeerd. Het is een zwarte oma-fiets met een bruin zadel. Bent u de eigenaar, neem dan contact op via telefoonnummer 06-30731393.

jb fiets hogenkamp

Gerelateerde berichten

  • Inloopmiddag begroting SP14 november 2019 Inloopmiddag begroting SP Op vrijdagmiddag 22 november organiseert de SP in Hof van Twente weer haar inmiddels gebruikelijke inloopmiddag. Tijdens deze inloopmiddag kunt u onze raadsleden persoonlijk benaderen met […]
  • Zonnebloemloterij weer van start18 april 2017 Zonnebloemloterij weer van start De vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag weer loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. De weldoeners staan als te doen gebruikelijk weer bij de supermarkten […]
  • Hallo JUMBO…1 maart 2017 Hallo JUMBO… Dat was hem weer. Een weekje zon pikken op Gran Canaria. Heerlijk om met 25 graden, vanuit je luie ligstoel, te kunnen lezen dat er een storm over Nederland raast. Op dit Canarisch eiland […]
  • bekijkhetmaar15 april 2013 Theatersportwedstrijd voor Hofteam De theatergroep 'Bekijk het maar', met een aantal Goorse spelers, houdt komende donderdag een theatersportwedstrijd. In buurthuis 't Kaspel aan de Haaksbergerweg is 'Op de Grens' uit […]
  • Will en Patricia 12½ jaar getrouwd23 januari 2011 Will en Patricia 12½ jaar getrouwd Will en Patricia Diezit (ten) al 12 ½ in het huwelijksbootje. Het gelukkige paar aan de Korhoenstraat stapte 12 ½ geleden in de boot en varen nog altijd wel. De buurt laat dit natuurlijk […]