Sabine Keuper ziet halve Sarah

Sabine Keuper viert vandaag haar 25e verjaardag. De in Goor geboren schooljuf, die vorige maand naar Markelo verhuisde, trof bij haar ouderlijke woning aan de Oude Postweg de nodige slingers, spandoeken en een levensgrote halve Sarah aan. Namens de familie, vrienden en collega’s van harte gefeliciteerd en maak er een fijne dag van.

jb sabine keuper25

Gerelateerde berichten

  • 13 september 2013 Miranda Leferink ziet Sarah Sarah gaat ook bij haar de deur niet voorbij. Miranda heeft er nu ook een 5 bij. Namens deze weg wil de familie Leferink Miranda nogmaals feliciteren met haar 50e verjaardag!
  • Sarah vandaag voor Annette Fiouw6 mei 2013 Sarah vandaag voor Annette Fiouw Gisteren een jonge roos, vandaag een oude doos. Met die pakkende tekst luidt de buurt de vijftigste verjaardag van Annette in. Namens hen, de familie en ook de vrienden van harte […]
  • ‘Pony’ Jolien Nijhof ziet halve Sarah8 mei 2013 ‘Pony’ Jolien Nijhof ziet halve Sarah Jolien Nijhof viert vandaag haar 25ste verjaardag. Reden voor de dames van GFC op haar tuin eens op te vrolijken. Er is een spandoek tegen de gevel gezet en er zijn ballonnen opgehangen. […]
  • Jackie van het Zeldam ziet Sarah9 december 2013 Jackie van het Zeldam ziet Sarah Jackie van de Kobrugge is vijftig jaar geworden. 'De varkensboerin van het Zeldam' werd verrast door haar familie en vrienden. Ze woont als rasechte boerin al vijftig jaar aan de […]
  • Joke Berends ook bij de club van 5019 februari 2013 Joke Berends ook bij de club van 50 En weer straalt er een Sarah in de Goorse straten. Joke Berends heeft vandaag de leeftijd van vijftig jaar bereikt. Haar familie en vrienden wensen haar veel plezier op deze bijzondere […]