Brons voor Brummelaar op NK junioren

Koen Brummelaar heeft afgelopen weekend tijdens de Nederlandse Kampioenschappen voor junioren in Amsterdam brons gewonnen. De Goorse zwemmer behaalde de bronzen plak op de 200 meter rugslag voor Jongens Junioren 2 (1999). Brummelaar ging ook van start op de 50, 100, 200 en 400 meter vrije slag en de 100 meter rugslag. Op deze afstanden veroverde de talentvolle Gorenaar geen medaille, maar kwam hij wel tot grote verbeteringen van zijn persoonlijke tijden. 

brummelaarbrons

Naast Koen Brummelaar kwam ook Marlin Klarenbeek uit Goor in actie op het bij de Meisjes Junioren 2 (2000). Zij zwom op de 100 meter vrije slag rond haar persoonlijk record en maakte ook deel uit van de estafette 4×100 meter vrije slag die op een zeventiende plek eindigde. In deze estafette zwommen ook de Goorse Lianne Roescher en Linde Haverkate.

Gerelateerde berichten

  • Delen Goor tijdelijk zonder water8 mei 2014 Delen Goor tijdelijk zonder water Meerdere huishoudens in Goor zitten sinds 10.45 uur zonder water. De waterdruk is op meerdere plekken in Goor weggevallen. De redactie van Goorsnieuws kreeg meldingen dat er geen water […]
  • College waarschuwt voor crisis26 maart 2009 College waarschuwt voor crisis Het college van B&W van de gemeente Hof van Twente waarschuwt voor de gevolgen van de economische crisis. Die kan verstrekkende gevolgen hebben voor de inkomsten en uitgaven in 2009. Er […]
  • Goorse aangerand in Grotestraat22 augustus 2010 Goorse aangerand in Grotestraat Een 39-jarige vrouw uit Goor is afgelopen nacht aangerand in Goor. De Goorse was bij een horecagelegenheid aan de Grotestraat toen ze werd lastiggevallen door een 25-jarige man uit […]
  • Twenthe gaat voor handhaving18 juni 2010 Twenthe gaat voor handhaving Twenthe heeft de doelstelling ten opzichte van vorig seizoen flink naar beneden bijgesteld. In de vorige jaargang hoopte trainer Henk Veldhuis op een plek bij de eerste drie en promotie […]
  • Forse blikschade bij aanrijding Scherpenzeelseweg4 juni 2020 Forse blikschade bij aanrijding Scherpenzeelseweg Twee auto's zijn vanmiddag hard op elkaar gebotst op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. De oorzaak wordt nog onderzocht maar het lijkt erop dat één van de twee […]