Jeugddienst in de Hofkerk

Komende zondag is er weer een jeugddienst in de Hofkerk aan de Diepenheimsweg. Ditmaal is Werk in Uitvoering het thema van de dienst, die om 10.00 uur begint. Wim de Jong uit Goor is de voorganger van de dienst. De muziek wordt verzorgd door het eigen jongerencombo. Iedereen is van harte welkom.

hofkerk

Gerelateerde berichten

  • Start bouw biogasinstallatie20 maart 2017 Start bouw biogasinstallatie Op het perceel naast Bruins en Kwast en de centrale van Cogas zijn de werkzaamheden voor het biogasproject van Groen Gas Goor BV (GGG) gestart. Over acht tot maanden moet de installatie […]
  • Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden22 november 2017 Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden Het project van Doors Wide Open waarbij minder bedeelde gezinnen uit Goor en omgeving een week gratis op vakantie kunnen, krijgt volgend jaar een vervolg.Het project is gericht op gezinnen […]
  • Ten Thije driekwart eeuw lid van GFC15 oktober 2013 Ten Thije driekwart eeuw lid van GFC Luuk ten Thije is gisteravond gehuldigd voor zijn 75-jarig lidmaatschap van GFC. Het gebeurde gisteravond op de jaarlijkse ledenvergadering waarop tegelijk de 106e verjaardag van de oudste […]
  • Ouders kritisch tevreden over kinderopvang24 juni 2009 Ouders kritisch tevreden over kinderopvang De kinderopvang in Goor scoort niet alleen goed bij de lokale overheid, ook de ouders zijn┬átevreden. Dat blijkt uit een onderzoek van Tevreden.nl. Kinderopvang Triangel scoort met een 7.9 […]
  • De Sportschool voor derde keer op rij de beste van Overijssel6 juni 2018 De Sportschool voor derde keer op rij de beste van Overijssel De Sportschool Goor is voor de derde keer op rij gekozen tot beste fitnesscentrum van Overijssel. De sportschool van Linus Pijfers aan de Bunschotenstraat kreeg het hoogste […]