Bouw en Berghuis winnen darttoernooi bij Hector

Bouw en Berghuis hebben de vijftiende editie van het darttoernooi van SV Hector gewonnen. Het duo uit Nunspeet was in de finale van het koppeltoernooi te sterk voor Ten Brinke en Thijssen uit Neede. Tijhof/Botse en Van der Weide/Bartelds werden in de halve finale uitgeschakeld. Tim Morsink en Robert de Ruig zegevierden in de verliezersronde. Het singletoernooi werd vrijdagavond een prooi voor Remon Hurrebrink, die Kevin Wensink in de eindstrijd versloeg. Frank Kloosterman won de verliezersronde. Voormalig Lakeside-winnaar Jelle Klaasen gaf ook acte de présence. Bij de jeugd was Twan Wendeman de sterkste.

darthector7

 darthector1

darthector2

darthector4

darthector5

darthector6

darthector8

Gerelateerde berichten

  • Twenthe knokt zich opnieuw terug9 maart 2013 Twenthe knokt zich opnieuw terug Twenthe Goor heeft vanavond op de valreep nog een punt overgehouden aan het duel met Hengelo. De bezoekers kwamen voor rust met 2-0 voor, maar net als vorige week kwam de ploeg van trainer […]
  • Ring verloren op De Hogenkamp14 maart 2016 Ring verloren op De Hogenkamp Marlin is op zoek naar een op De Hogenkamp verloren Buddha to Buddha ring. De vinder kan contact opnemen via 06-27150101. 
  • Marlien Janssen rondt 25ste levensjaar af15 oktober 2010 Marlien Janssen rondt 25ste levensjaar af Marlien Janssen viert vandaag haar 25ste verjaardag. Marlien heeft daarmee de eerste 25 jaar van haar leven afgerond en genoot zichtbaar van het bestaan. Haar vriendinnen willen Marlien […]
  • Dinant Klumpers veertig jaar13 augustus 2010 Dinant Klumpers veertig jaar Dinant Klumpers heeft gisteren zijn veertigste levensjaar bereikt. De eigenaar van sieradenwinkel Sim Design in het Goorse stadshart wordt gefeliciteerd door zijn vrouw Desiree, zijn […]
  • Ingezonden brief: De crimefighters in de gemeenteraad5 oktober 2015 Ingezonden brief: De crimefighters in de gemeenteraad Carel Groothengel, trouw bezoeker van alle gemeenteraadsvergaderingen, is weer eens in de pen gekomen. In zijn open brief aan deze site werpt hij een cynische blik op het CDA. Groothengel, […]